Lukijamiitti Makers Kahvilassa

DSC_1432.jpg

Viime sunnuntaina vietettiin sellaista harvinaista ja legendaarista juhlapyhää kuin Kaisaminnin blogimiittiä. Vuosittainen merkkipäivähän tämä ei suinkaan ole – viimeisin (ja ensimmäinen) lukijamiitti pidettiin nimittäin noin neljä vuotta sitten aikana, jolloin minulla oli yötä päivää päässäni snapback-lippalakki ja grillasin rahkaa pakaroitteni ravinnoksi. Oli siis jo aikakin kokoontua jälleen ja ihmetellä ihmisiä, jotka tietävät minusta jotain todella randomia ja minä en heistä yhtään mitään.

DSC_1441.jpg

DSC_1447.jpgDSC_1481.jpg

Ja kaikki ne, jotka ovat tässä vaiheessa ihan että mikä miitti ja milloin – miksi en tiennyt?!, niin huutelin tästä ainoastaan Instagramin stooriin. Kun ilmoittautuminen alkoi, paikat (15) olivat menneet täyteen yhdessä yössä. Suhteellisen epäreilu systeemi siis, siitä pahoittelut minulta. Ensi kerralla (siis sitten neljän vuoden päästä) pidän megakemut, jonne mahtuu väkeä enemmän kun minulla on sivunäyttöjä. Lisäksi kerron etukäteen, milloin ilmoittautuminen alkaa, jolloin kaikki sadattuhannet halukkaat voivat valmistautua olemaan nopeita. 

DSC_1451.jpgDSC_1485.jpg

Paikkana meillä oli ihana Makers Kahvila Larussa, jossa saimme vohvelibrunssin ja mimosojen merkeissä jauhaa menemään omassa rauhassa. Makersiin voi varata oman ystäväporukan kanssa privaatin vohvelibrunssin aina joka sunnuntaille. Pöytä notkuu suolaisia ja makeita täytteitä, vohvelit ovat vegaanisia ja gluteenittomia ja kaikki maistuu niiiiin maukkaalta. Iso suositus! Paikkakaan ei ole mikään liukuhihnalta tullut espressohaus tai piknikki, vaan persoonallinen, kotoisa ja tekijöidensä näköinen kahvila. Makersia pyörittää boss lady Minnie, ja jos jotain tässä maailmassa haluan tukea, niin boss ladyja. Eikä kaupungin parhaat vohvelitkaan huono syy ole tulla Makersiin.

DSC_1455.jpgDSC_1500.jpgJännittikö? No jännitti! Paikalle oli tulossa jengiä, enkä yhtään tiennyt, mitä he odottavat miitiltä. Olin varautunut siihen, että kukaan ei sano mitään ja joudun yksin julistamaan kolme tuntia totuuksia maailmasta kuten myös siihen, että ihmiset argumentoivat minua vastaan kärkkäästi ja ovat sitä mieltä, että olen ihan täysi pelle ja minun pitäisi mennä takaisin sinne mistä tulinkin.

Todellisuudessahan kaikki miittiin osallistuneet olivat super ihania, älykkäitä, kauniita, hauskoja, keskustelutaitoisia ja kiinnostuneita samoista aiheista kuin minäkin. Ja niin miitti luovi eteenpäin kuin puro kaikkien ollessa (yksitellen) äänessä ja aiheiden vaihtuessa lennosta. Puhuttiin mm. seksistä, elinikäisestä rakkaudesta ja rakkaudettomuudesta, parantavista orgasmeista, seksuaalisesta vapautumisesta, yhteiskunnan aivopesusta, hormoneista, terveydestä, deittailusta, eroamisesta, tantrasta, spermasta, pohdittiin omaa seksuaalihistoriaa ja sen vaikutuksia nykyhetkeen sekä mietittiin vähän sitä, onko avioliitossa mitään ideaa. Moni jakoi omasta elämästään melko henkilökohtaisiakin asioita, ja se teki ilmapiiristä intiimin, lämpimän ja välittömän. Erityisen otettu olin myös siitä, että jengiä oli tullut aika reilusti myös PK-seudun ulkopuolelta!

DSC_1499.jpg

DSC_1465.jpg

DSC_1491.jpg

40080797_1888209074559064_8885035348162248704_n.jpg

Kiitos hirmuisesti kaikille paikalla olleille! Toivottavasti goodie bagissa olleet Puhdistamon lahjat ovat päässeet jo käyttöönne. Kaiken kaikkiaan hirveän inspiroiva sunnuntaiaamu. Kyllähän tuolta ideoita lähti liikkeelle laittaa pystyyn ties minkälaista tapahtumaa seuraavaksi. Katsotaan, josko se onnistuisi nopeammin, kuin neljän vuoden päästä. Ideoita saa heitellä!

Kuvat & assarointi & yleinen ihanana oleminen: Tiia Nyholm

Kommentit (8)
 1. Voi vitsi, kuvista välittyy rento ja mukava tunnelma 🙂 Musta hauskaa illanviettoa on myös sellainen, että tehdään yhdessä itse ruoka 🙂
   
   

   

 2. Kaisa, voisitko tehd questions & answers postauksen, minulla olisi sinulle niin paljon kysyttävää….

  1. Tottakai! Kysy pois 🙂

   1. Korjaa kielivirheesi Kaisa
    5.9.2018, 19:11

    totta kai*

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *