Lukijatapaaminen: Superfood-maistelupäivä

Viikonloppuna järjestettiin tämän blogin historian ensimmäinen lukijatapaaminen! Huutelin viime viikolla hädin tuskin vuorokauden varoitusajalla yhteistyökumppani GreenStreetin järjestämästä superfood-maistelusta, jonka raatiin meitsin lukijat oli etuoikeutettuja. Nopeasti toimineista kommentoijista kuusi tyyppiä pääsi aveceineen arvioimaan eri valmistajien superfoodeja sokkotyylisellä maistelulla.

IMG_0924

Ootte te vaan ihanaa porukkaa! Oli kivaa päästä tatseihin sellasten tyyppien kanssa, keille itse olen olemassa, mutta jotka eivät kommenttiboksia lukuunottamatta ole millään tavalla olleet mulle olemassa, haha! Oli jotenkin absurdi fiilis. Toki olen lukijoihin törmäillyt siviilissä aina siellä sun täällä (ihanaa, että tulette nykimään hihasta ja halimaan!), mutta nyt kun kyseessä oli varta vasten järjestetty tapaaminen niin kyllähän se perkele melkein jännitti! Mutta onneksi räppi soi ja Johannes tanssi eli kaikki oli hyvin. Ja porukalta ei huumorintajua onneksi puuttunut!

IMG_0834IMG_0829IMG_0827

GreenStreetin omistaja ja jokapaikan höylä Johannes isännöi maistelupäivää kyllä erittäin kiitettävästi! Propsit ja niiaukset siitä vielä kerran. Maistiaisten lisäksi tarjolla oli kaffetta luomumaidolla ja hauskan makuista pakuriteetä, allekirjoittaneen sanoin siis ”kuumaa sadevettä”. Pidättäydyin kahvissa. Monet lukijoista ryystivät kylläkin teetä mukikaupalla!

IMG_0848IMG_0850IMG_0860IMG_0900

Homma meni käytännössä niin, että me istua löhösimme lukijoiden kanssa pöydän ääressä, johon keittiössä hääräilevä superfood-isäntä kantoi meille jos jonkinmoista jauhetta ja pulveria, tietoiskuja ja karskia läppää. Kiva että välillä näin päin, hah! Maistelumenussa oli mm. kookosvettä ja -öljyä, macaa, tocoa, lucumaa, raakapatukkaa, erilaisilla mausteilla kuorrutettuja kurpitsansiemeniä, raakakaakaojauhetta ja -voita sekä valmista raakasuklaata. Täytyy sen verran mainostaa, että sokkona tehdyn raakasuklaamaistelun selkeä voittaja lukijoiden mielestä oli GreenStreetin oma suklaa, jonka apulaisemäntä, raakasuklaa workshoppeja pitävä Heidi oli meille valmistanut. Oh, det var gott!

IMG_0882

Tuli heti fiilis, että tällainen lukijatapaaminen täytyy järjestää pian uudelleen vaikka eri aktiviteetillä. Pöydän ääressä joku lukija taisi ehdottaa jotain brunssin tyylistä ja minusta se oli hirmu hyvä idea! Voisin leipoa pienellä avustuksella tarjolle blogin herkkuja, ja mukana voisi olla vaikka pari uutta julkaisematontakin tulokasta, jotta brunssi saisi oman spessun vivahteensa 😉

Olisi kyllä mukavaa tehdä ja järjestää teille vähän kaikkea, mutta valitettava fakta on se, että budjetti voi hyvin nopeasti tulla vastaan esim. tämän tyyppisessä ruokailutapahtumassa 🙁 Viikonlopun maistelu oli siitä hyvä, että GreenStreet sponssasi sen sataprosenttisesti, ja yhteistyökumppaneita onkin hyvä hyödyntää aina kun voi. Siispä mietin, olisiko se teidän mielestänne mistään kotoisin, jos brunssista otettaisiin kohtuullinen pääsymaksu, vaikka kyseessä olisikin lukijatapaaminen? Tuntuu tyhmältä pyytää teiltä rahaa, mutta maksulla pyrittäisiin kuittaamaan raaka-ainekustannukset, eli sillä ei siis haettaisi voittoa. Kommaa mielipiteesi, haluaisitko osallistua tällaiseen brunssiin? Ja kommenttiboksiin voi heitellä myös uusia lukijatapaamisideoita!

IMG_0910

Haters gonna hate! Kiitos vielä kaikille viikonlopusta, mulla ainakin oli tosi kivaa!

Kommentit (45)
  1. mikäs bisnesnainen sää oot?

  2. Jos aikataulut natsaa niin todellaki!! Eikä se pääsymaksukaan haittaa 🙂 ps. Käy kurkkaamassa mun blogia http://irisnewwayhome.blogspot.com

    1. Kiva! 🙂 Täytyypä käydä tsekkaamassa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *