Maailman helpoin snack

Kyllähän niitä paljon toivottuja ”opiskelijabudjettiruokaideoita” alkaa tulemaan heti kun tää tyttö on hetken omillaan. Tällä kertaa nimittäin ihan super helppo, halpa, terveellinen ja niin NAM naposteluidea! Pyöräytin nopeasti näitä palleroisia odotellessani lounasaikaa…

Karamellisoidut kikherneet!

IMG_2814.jpg

IMG_2819.jpg

Makeat paahdetut kikherneet

kikherneitä tölkissä
sormisuolaa
kanelia
hunajaa tai steviaa
oliiviöljyä

Huuhtele ja valuta kikherneet. Ripauta päälle suolaa, kanelia ja valitsemaasi makeutusta. Möyhi maut sekaisin herneisiin ja paahda oliiviöljyssä pannulla viitisen minuuttia joka puolelta.

NAM! Erittäin makea ja ruokaisa naposteltava. Päihittää popcornit mennen tullen, jotka muuten jättää suuhun ja hampaisiin inhottavan rasvaisen pinnotteen. Saa myös kivasti hiilaria ja protskua talteen! Tää vois toimia myös boostina ennen treeniä 🙂

Kikherneitä voi myös toki paistaa yrttejen, suolan, pippurin, chili- tai valkosipulijauheen kanssa jos jotain suolaista tekee mieli

Ihanaa lauantaita! Täällä Helsingissä aurinko ainakin hellii 🙂

x Kaisa

Kommentit (13)
  1. Minkä merkkinen on tämä vaniljanmakuinen heraproteiini jota monessa reseptissä käytät ja mistä sen ostat?

    1. Kaisa Minni
      23.6.2013, 19:08

      Ostan fitnesstukusta stevialla maustettua Stevia80 heraa 🙂 kilon paketti 17euron paikkeilla, suosittelen!!

  2. Heh heh kai tähän pitäisi jotain ylistävää pistää.. 🙂
    siis tätä aluks en aiemmin välittänyt blogeista mutta sitten ku löysin Tän sun blogin niin oon ruvennu seuraamaan tätä koko ajan! Mahtavat ja herkulliset reseptit joista tehny taivaallista benkkujenkkuu ja pannareita ja lisää luvassa. Kyllä vesi hurahtaa kielelle ku lukee näit postauksii ja kattelee noita kuvia, eli toisin sanoen mahtava blogi! 🙂
    ps. Oot saanu musta maapähkinävoifanin… ;D

    1. Kaisa Minni
      23.6.2013, 19:07

      Haha! Huippua! 😀 Kiitos paljon!! Kiva että blogi osu ja uppos, jatka toki seurailua 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *