Miehet, jotka antavat

Ihanaa ystävänpäivää rakkaat ystävät!

Vietättekö te ystävänpäivää vai Valentine’s Dayta? Itse olen jakanut päivän niin, että tapaan ensin pari rakasta ystävääni aamupalalla ja päiväskumpalla ja illalla olen mahdollisimman juustoinen jenkki.

Ystävänpäivää vietetään myös Himocastissa – tosin melko seksuaalissävytteistä sellaista, eli menenee Valentine’s Day -kategoriaan. Tänään puhutaan nimittäin miehistä, jotka antavat.

Unohtakaamme huonot mieskokemukset ja uppoutukaamme tulevaisuuden kukkaisiin näkymiin, joissa vallitsee yhteisymmärrys, uteliaisuus, kunnioitus, haavoittuvaisuus ja himo.

Meillä on jaksossa vieraana ihana mies, joka puhuu naiseudesta, miehuudesta, seksuaalisuudesta ja seksistä todella kauniisti ja kiinnostavasti. Tämä jos joku jakso on Jenni vaivautuu -taattu ja samalla jakso, joka kannattaa ehdottomasti kuunnella!

Official.jpg

Mitä tarkoittaa mies, joka antaa? Ehkä paras tapa selittää sitä on esitellä (_täysin_oma_) kokemukseni miesten seksuaalisesta käyttäytymisestä kolmessa eri kategoriassa. Lähtökohtaisesti ihmisten boksittaminen ja kategorisoiminen on toki turhaa ja epätarkoituksenmukaista, mutta koska uskallan väittää tämän systeemin olevan monille naisille samaistuttava, aion tässä kohtaa niin tehdä. Hauskasti itse asiassa miesvieraamme esitteli podcastissa hämmentävän samanlaisen kolmen kategorian teorian, vaikka emme olleet aiemmin keskustelleet aiheesta. Kuuntele podi, niin kuulet Ollinkin aatokset asiasta!

Mies, joka ottaa.

Mies, joka ottaa, on mies, joka operoi silmät kiinni (kuvainnollisesti, ehkä joskus myös oikeasti). Nämä miehet eivät välttämättä ole millään tavalla pahoja miehiä. Voi olla, että heiltä puuttuu tietoa tai rohkeutta kysyä ja keskustella. Voi olla, että he ovat kasvaneet erityisen vahvasti kulttuuriin, missä “nainen antaa pillua” ja mies saa sitä – ja se näkyy. Näiden miesten kanssa puuhailun jälkeen jää olo, että mitäs mä nyt tästä sain?

Mies joka insinöröi.

Mies, joka insinöröi, on mies, jolla on selkeä tavoite seksissä. Hän on oppinut, että naisen orgasmi on se juttu ja täten ajattelee orgasmin ja nautinnon olevan sama asia. Hän työskentelee naisen orgasmin eteen hyvin teknisesti unohtaen olla läsnä – tai adaptoida tekniikoitaan juuri kyseisen naisen kehoon. Tällaisen miehen kanssa paine saada orgasmi on suuri, mikä tietenkin vie orgasmia entistä kauemmas. Vaikka nainen saisikin orgasmeja insinöröivän miehen kanssa, matkan varrella koettu ilo ja nautinto – eritoten miehen – jää uupumaan ja nainen aistii sen. Jotain jää puuttumaan. Syvempi yhteys? Himo? Läsnäolo?

Mies, joka antaa.

Mies joka antaa, on mies, joka on läsnä kaikilla aisteillaan. Hän on mies joka tuntee itseään seksuaalisesti ja janoaa oppia toisen seksuaalisuudesta loputtomasti. Hänelle seksi on yhteinen matka, missä ei ole päämäärää eikä oikeaa tai väärää. Seksi on dynaamista ja luovaa. Mies joka antaa, ymmärtää naisen seksuaalisuuden voimakkuuden, monimuotoisuuden ja rikkauden ja haluaa saada hänet loistamaan, sillä kukapa ei haluaisi paistatella auringossa?

Mitä olette mieltä? Löydättekö samaistumispintaa? Muita aatoksia jaksosta? Keskustellaan kommenteissa!

 

Kommentit (4)
  1. Tykkäsin jaksosta kyllä muuten, mutta vähän yskitti ajatus naisesta palvonnan kohteena. Palvonta on mulle yhtä vastenmielinen ajatus kuin se, että naista kohdeltaisiin vähempiarvoisena. Ei naiseudessa ole mun mielestä sen kummempaa taikaa kuin miehuudessakaan, kaikki me ollaan ihmisiä ja sellaisenaan tasa-arvoisia. Miten voi olla kumppani sellaiselle, mitä pitää palvottavana (tai arvottomana, jos ajatellaan toista ääripäätä)? Arvostan toki sitä, että muhun ihastunut/rakastunut ihminen antaa mulle erityiskohtelua, mutta en koskaan haluais, että se johtuis jotenkin siitä, että se ajattelis mun sukupuolta mua määrittävänä, palvonnan arvoisena asiana. Mutta joo, muuten oli kyllä hyvän tuulen jakso 🙂

    1. Ymmärrän mistä puhut sen kautta, että eihän itse sukupuoli voi tai saa olla syy kohdella jotakuta jollain tavalla. Hyvä pointti siis! Silti olen ehkä sen verran tantralla aivopesety hippi, että näen naisessa ja naiseudessa jotain jumalallista!

  2. Edelliseen kommenttiin on käytetty kaikki adjektiivit joista olisin oman lauseeni muodostanut, kihelmöivä oli ainoa joka jäi käyttämättä.

    Joten tyydyn kertomaan että meillä asuu antajamies joka saa mun auringon paistamaan <3 mutta välillä se kyllä vaan ”ottaakin”..mutta niin teen minäkin.. koska ihan aina ei jaksa tehdä kaikkeansa toisen nautinnon takaamiseksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *