Minä kysyn & minä vastaan

Tämä on minäminäminäminä-postaus missä minä vastaan kysymyksiin, jotka minä esitän. Ajattelen että se olisi hauskaa, kun eihän sitä ikinä tiedä mitä kysymyksiä sieltä oman pään sisältä tulee, ja onhan se kiva puhua itsestään eikä kukaan lukijakaan oo viime aikoina mitään kysyny muuta kun että miten mä teen mun tukan. Siihenki löytyy vastaus tästä postauksesta. Tämän postauksen perimmäinen tarkoitus on minun itseni viihdyttäminen, mutta saa tätä muutkin lukea.

Hei Kaisa, miten menee tänään?

Noh, pimenevä tammikuinen tiistaipäivä. Vähän ankeaa mutta koitan aktiivisesti sulkea sitä pois mielestäni. Vietän hetken aikaa kirjastossa, ennen kuin menen teatteritreeneihin. En ole päässyt kahteen päivään treenaamaan kiireiltäni, joten fyysisen kuormituksen puute on tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä.

Mikä on sun lempiväri?

No, täytyy sanoa että kaikki pinkki kiinnittää huomioni, samoin eläinkuosit (onko se väri?). Ja itseasiassa nyt kun kysyit niin tilasin juuri kahdet uudet treenilegginsit. Toiset on pinkit ja toisissa on lumileopardikuvio. Tänään sain viestin että ne on saapuneet perille, täytyy käydä muistaa hakemassa. Myös violetin värin näkeminen inspiroi minua. Joskus kirjoitan googlen kuvahakuun ”violetti” tai ”pinkki” ja harrastan väriterapiaa selaamalla niitä (toimii!)

Miks sulla on tollanen tukka ja millä sä sen teet?

Mä oon aina ollut sellanen liimaletti ettei mitään rajaa. Nuorempana mä häpesin mun pään muotoa ku mulla ei oo takaraivoa ja sit mulla on sellanen harjakaton muotonen pää. Se on vähän hankala esim. päälläseisonnassa. Tolla tukalla pystyy hyvin peittää pään muodon ja sit vartalo näyttää kans vähän pienemmältä ku on isompi pää (huom. näin Bratz-nukeilla leikkiminen lapsena vaikuttaa kauneuskäsityksiin ja itsetuntoon, sekä kokemukseen siitä etten minä riitä). Ja sit mun mieltä lämmitti ku mun sisko sano et tää fleda kuvaa paremmin mun sisintä kun sellanen suora basic. Oon samaa mieltä. Ainii ja se on kans ”ihan” kiva bonari ettei tätä tarvii pestä melkei millonkaan, ku tää on nii ilmava ettei tää rasvotu. Mä teen tän semmosella tyvikohottajalla, kukaan ei tunnu tietävän mikä se on mut se on sellanen kreppiraudan tapanen joka tekee ihan minimaalista, jyrkkää kreppiä.

Miks tossa äskösessä kuvassa sä naurat?

Toi aamujuoma kerto mulle varmaa vitsin.

Minkälainen on sun lempiaamu? Kun kerran tän blogin nimikin on The Good Morning ni herää vaan sellanen kysymys että minkäslaista aamua se tarkottaa?

Kaikki alkaa aamusta! (tai itseasiassa illasta, koska ilta vaikuttaa paljon siihen, minkälainen aamu on edessä) Aamut ovat tärkeitä. Mun lempiaamu on sellainen, jossa mä herään klo 6 täysin virkeänä ja valmiina uuteen päivään, ainakin 8h unta pallossa. Kehossa ei ole ylimääräistä nestettä, kasvot ovat kapeat ja silmät eivät ole turvonneet. Silloin tiedän että olen onnistunut edellisen päivän valinnoissa. Aurinko on nousemaisillaan. Juon mun aamujuoman, kupin kahvia ja lähden treenaamaan. Vedän treenin, jossa hikoilen ainakin litran ja lihaksissa tuntuu polte. Sitten käyn suihkussa ja levitän ihanan tuoksuista vartalovoidetta ja syön ihanan aamiaisen jonku tosi kivan tyypin kanssa esim. mun siskon. Tässä vaiheessa aurinko on jo noussut. Ja sitten jos jäis vielä aikaa meikata vähän ja pukea vaatteet ennen töitä tai jotain niin ois bueno aamu.

Miksi sä asut Suomessa?

Mua ehkä vähän pelottaa muuttaa ulkomaille. Se tuntuu virheeltä, en tiedä miksi. Se tuntuu taloudelliselta, sosiaaliselta ja terveydelliseltä virheeltä. Mut kiitti kysymästä Kaisa, oon miettinyt tätä itsekin paljon, että miksi Suomi.

Mistä tavasta sä haluaisit eroon?

Nyt kun en asu enää rakkaan ihmisen kanssa, vaan omillani, niin mulle on tullut ihan kamala tapa! Saatan selata puhelinta jopa puoli tuntia tajuamatta ajan kulua! Aiemmassa asumisratkaisussa saatoin katsoa puhelinta parhaimmillaan 2 kertaa päivässä; aamulla kun laitoin herätyksen pois ja illalla kun laitoin herätyksen päälle. Kaikki ”tyhjä” aika meni juttelemiseen ja halimiseen. Heti kun huomasin tavan, olen yrittänyt korvata Instagramin sketsivideot kirjoilla, joita sain joulupukilta hirveän läjän.

Rakastatko sä?

Rakastan. Mulla on sellanen pyöreä piirakka päässä missä on erilaisia siivuja ja ne kaikki siivut on erilaista rakkautta ja sitten aina mun tärkeiden ihmisten lähellä eri siivu syttyy palamaan. Ne on tosi erilaisia ne siivut, mut kaikkia niitä tarvitaan ja ne ei sulje toisiaan ikinä pois vaan ne pysyy siellä, niissä ei vaan pala valo jos niitä ei käytä.

Olisko kannattanu lukion jälkeen hakea esim. lääkikseen?

Ois varmaan.

Mikä on sun taloudellinen tilanne? (älä ajattele tätä liittyen tohon edelliseen kysymykseen, nää vaan sattu peräkkäin…)

Ei ihan hirveen hyvä, mut mulla on onneks kaikki mitä mä tarviin.

Mitä mieltä sä oot naisten karvojen ajelusta?

Itseasiassa tein kesällä sellasen hippitestin että olin ainakin 4 kuukautta ajelematta kaikkea muuta paitsi kainaloita. Se oli ihan avartava kokemus ja ehkä tutustuin kehooni paremmin mut kyllä mä oon takaisin vanhoissa tavoissa jo nyt. On jotenkin mukavampi olo näin, en tiedä miksi.

Mikä on sun unelma?

En mä tiedä. Musta tuntuu et mä oon unelmoinu koko pienen ikäni niin paljon et ne on vähän niinku menny puhki. Tai et mä oon tavallaan kyllästyny siihe ja tällä hetkellä mua inspiroi enemmän toiminta ja yksittäisten konkreettisten pienten juttujen hoitaminen. Ehkä mä en uskalla unelmoida tai sit mulla ei oo aikaa siihen. Mut kyllä mä mun unelmat tuolla takaraivossa tiedostan.

Kiitos Kaisa! Mukavaa päivänjatkoa sinulle ja muutenkin tsemppiä!

Hei kiitti! Sitä tarvitaan. On toi pimeys vaan sellanen.

 

Kommentit (6)
  1. Muakin pelottaa muuttaa ulkomaille. Muutetaanko yhessä?

    1. Joo! O_O

  2. oot ihana. nauroin monta kertaa, et miten oot keksinyt kysyä itseltäsi noin timanttisia kysymyksiä.

    1. Joo, ne vaan tuli jostain tuolta. Itsensä kanssa keskustelu on kyllä semmosta vääntöä että joskus meenaa tulla ihan riitakin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *