Minä muutan

IMG_0160

Hiihh, en ole pystynyt pitää turpaani kiinni Instagramissa tästä asiasta vaikka aluksi ajattelin että nimenomaan kerron ensimmäisenä blogissa asiasta NIMELTÄÄN meitsi muuttaa stadiin! Ja jep, nyt se on varmaa vaikka onhan sitä tässä syksystä asti suunniteltu. Kävin lauantaina katsomassa kämppää, mikä pitäisi olla minun heti maaliskuun alusta. Musta tulee hakaniemeläinen! Sijainti ei olisi voinut tutumpi oikeastaan olla. Siskon kämppä, jossa lusin koko viime kesän (ja kirjoittelen tälläkin hetkellä) on nimittäin 200m päässä! Plus että asuin toissakesän kalliossa, jolloin hakaniemen läpi tuli aina pyöräiltyä kun menin duuniin Kaisaniemeen.

IMG_0165

Mun pitäisi ottaa teille joskus screen shot mun lukijoiden maantieteellisestä sijainnista. Näen Google Analyticsin avulla Suomen kartalta kaupungit, joista mun blogia luetaan tälläkin hetkellä. Pieniä plänttejä on kyllä pitkin Suomea (tällä hetkellä näköjään esim. Iisalmesta ja Kokkolasta, terkkuja vaan sinne!), mutta kaikkein läskein läntti on PK-seudun kohdalla. Nopeasti tuosta suoritin pitkän matikan hioneilla aivoillani laskutoimituksen, että tällä hetkellä blogini sivujen katselijoista n. 60% on pakkautunut nimenomaan Helsinkiin. Ei mikään ihme, että mulla on sellainen fiilis kuin olisin kotona, haha!

IMG_0207

Kävin muuten toissapäivänä testiajamassa mun tulevan gymin aka Kampin Fressin aka tulevan puolisoni. Meidän tapaaminen oli aika täydellinen, rakastuin heti ensihauiskäännöillä. Korkkasin mestan siis käsitreenillä ja eilen kävin vielä vetämässä jalat että saisin kokonaisvaltaisemman kuvan paikan puitteista. Ja joo, kyllähän tässä aivan in love ollaan, tunnen sen kirjaimellisesti koko kropassa elikkäs paikat on saatu hyvään jumiin. Tänään sitten vain aurinkokävelyjä ja hengailua ja kaikkea kivaa löllöilyä. Ehkä myös raakasuklaan tekoa!

IMG_0243IMG_0230

Tuntuu sydäntäraastavalta lähteä illalla takaisin Mikkeliin, mutta onneksi tulen jo ensi perjantaina takaisin tänne viikonlopun viettoon. It’s all good. Rentouttavinta sunnuntaita teille jokaiselle! Myös teille pikkuplänteille sinne Rauman ja Lappeenrannan tienoille. Ja Ouluun. Ihanat oululaiset <3 Teillä on toisiks isoin pläntti!

Kuvissa koreilee kaunis aurinkoinen Tokoinranta, meitsi Sheinsidelta saadussa uudessa takissaan, sekä ihanaakin ihanempi big sista. Big love!

Kommentit (35)
  1. Mahtavaa, tervetuloa stadiin!
    Pakko kyllä mainita, että hakaniemeläinen ei taida olla oikein. Muutat ilmeisesti Kallion kaupunginosaan ja siitä sitten tarkemmin jollekin osa-alueelle: linjat, siltasaari, torkkelinmäki. Hakaniemi sijaitsee siltasaaren osa-alueella, mutta se ei ole yksinään virallinen osa-alue. 😉

    1. heh kaikki varmaan kuitenkin tajusi minne päin muutan…

  2. Ihanaihanaihana blogi! <3 T. lukija Jenkeista 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *