Mites toi heteromiehen peppureikä?

Sanottakoon heti, että sillä, mikä tuntuu hyvältä kehossa, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mikä henkilön seksuaalinen suuntautuminen on.

Eräs lesbonainen kertoi viime viikolla, että on typerää, miten jotkut ihmettelevät lesbojen dildojen käyttöä. Tämä on mielestäni täydellinen esimerkki siitä harhaluulosta, että fysiologiamme ja anatomiamme muuttuisi kokiessamme psyykkisesti tai emotionaalisesti vetoa johonkin tiettyä sukupuolta edustavaan henkilöön.

Vaginassa (nimenomaan siis sisällä) sijaitsee paljon kohtia, joiden stimulaatiosta useimmat naiset saattavat saada nautintoa (g-piste, kohdunkaula, jne.) Samoin miesten eturauhanen eli ”miesten G-piste” eli P-piste (prostate) sijaitsee sellaisessa kohtaa, että siihen pääsee parhaiten käsiksi peräaukon kautta.

Lesbot, heteromiehet, X:t sekä ihmiset ja eläimet yleisesti voivat siis haluta asioita sisäänsä ilman, että siihen on kiinnitetty mies. 

rfsu.jpg

Miesprojektini* tiimoilta olen huomannut, että jostain syystä kanssani kahville on valikoitunut sellaisia miesyksilöitä, jotka nauttivat anaalistimulaatiosta tai ovat ylipäätään kokeilleet sitä. En vedä tästä sitä johtopäätöstä, että kaikki suomalaiset miehet ovat eksplooranneet peräaukkoonsa kätketyt salat, vaan pikemminkin sen johtopäätöksen, että miehet, jotka ovat olleet kiinnostuneita projektistani ja lähteneet siihen mukaan, ovat tutkineet seksuaalisuuttaan ehkä laajemmin ja ennakkoluulottomammin.

Niinhän se menee. On helppo ja mukava puhua aiheista, joista kokee tietävänsä jotain. Jos seksi ja seksuaalisuus on asioita, jotka eivät kiinnosta ja joihin ei ole niin paljon perehtynyt, voi niistä puhuminen voi olla hankalaa tai epämielenkiintoista.

Myös naiset ovat lähestyneet minua ja kysyneet, miten ottaa peppu ja eturauhanen puheeksi homofobisen poikaystävän kanssa. Sehän on selvää että kenenkään peppuun ei työnnetä mitään ilman lupaa, liukkaria ja lämmittelyä. Kolmen L:n muistisääntö. Aloitetaan ehdottomasti ensimmäisestä ja edetään järjestyksessä.

balls.jpg

Uskon, että tässä asiassa on hyvin paljon kyse yleisten asenteiden muuttumisesta. Mitä enemmän miehet keskenään uskaltavat jakaa kokemuksiaan anaalistimulaatiosta, sitä normaalimpaa siitä tulee ja stigma asian ympäriltä alkaa hälventyä. Siinä vaiheessa, kun ”ketä panit viikonloppuna?” vaihtuu ”kuka sua pani viikonloppuna?” -kysymykseen, ollaan jo aika pitkällä tämän tabun rikkomisessa. 😀

Minun on vaikea muuttaa miesten saunapuhekulttuuria, mutta voin jakaa kuulemiani kertomuksia miehiltä. Yksi mies esimerkiksi nautti peräaukon stimuloimisesta harrastaessaan seksiä yksin, mutta ei ollut uskaltanut tuoda tätä mieltymystään vielä kunnolla puolisonsa tietoisuuteen. Toinen sanoi, että he haaveilevat molemmat tyttöystävänsä kanssa strap-onin hankkimisesta. Kolmas sanoi, että on se sormi/anaalitappi pepussa ihan kiva lisä, muttei mitenkään erikoinen juttu. Neljäs sanoi, että ”kyllä miehet jäävät paljosta paitsi, jos eivät sitä koskaan kokeile.” Tähän voisi lisätä vielä henkilön viisi, joka sanoo, ettei pidä siitä lainkaan. Sekin on mahdollista.

nada.jpg

Pepun ottaminen mukaan leikkiin ei sitten automaattisesti tarkoita sitä, että sinne aletaan työntää XXL-dildoa, vaan kyse voi olla vaikkapa ihan pinnallisesta välilihan ja peräaukon alueen koskettamisesta. Kokeillaan, ihmetellään, mokataan, onnistutaan, löydetään, opitaan. Tämä(kään) ei tietenkään ole vakavaa!

Kokemuksia, vinkkejä, ajatuksia? Kommenttiboksi on auki!

*Tapaan erilaisia miehiä kahvikupposen äärellä ja keskustelemme miehuudesta ja seksuaalisuudesta täysin luottamuksellisesti. Miksi? Koska aihe kiinnostaa minua.

Kommentit (15)
 1. heteromies23
  12.12.2018, 19:05

  täytyy näin heteromiehenä sanoa, että en oo ikinä saanu niin hyvää ja kokonaisvaltaista orgasmia kun eturauhasta stimuloitiin samalla. Tuli ostettua ihan vibra sen jälkee omaan käyttöön 😀

 2. Todella hyvä keskustelunaihe! Jokaisellahan on omat rajansa, joten hyväksyn sen jos joku ei omaa peppuaan halua rassattavan – niin miesten kuin naistenkin osalta.

  Omakohtaisesti voin kertoa jonkinlaisesta seksuaalisesta vapautumisesta kun ensin omatoimisen anaaliin tutustumisen jälkeen sain vihdoin ja viimein suuni auki ja kerrottua vaimolleni pitäväni anaalistimulaatiosta. Tästähän seurasi se että hankimme muutamia leluja ja jatkoimme yhdessä aiheeseen tutustumista – erittäin nautinnollista ja hauskaa! Keskustelu on viety jo niinkin pitkälle että antautuisin strap-onille mutta tätä varten täytynee vielä tätä tutkimusmatkaa vielä jatkaa ja ”harjoitella” kevyemmin.

  Mielestäni monelta mieheltä jää paljon kokematta jos peppu on täysin no-go -zone. Pointtina mielestäni se että sitä kannattaa tehdä mikä tuntuu hyvältä.

  1. Kyllä!
   Kätevästi ajan myötä voi sitten kokeilla yhä isompaa.
   Lopulta tavoitteena on neekerirakastaja joka poraa molempia anaaliin vuorotellen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *