Mites treenirintamalla?

Moni asia muuttui, kun vuosi vaihtui (kröhöm, idästä päivää). Yksi muutoksista oli säännöllinen salilla treenaus, joka palasi taas rytmittämään arkeani. Koko viime vuoden olin niin teatteripäissäni, ettei aikaa tai oikeastaan intressiäkään salitreenaukseen ollut. Toki sekin vuosi oli treenitäyteinen; juoksua, intervalleja, portaita, kehonpainoharjoittelua, lankutusta, punnerruksia, huutoa, rääkkäystä, tanssia, joogaa, liikettä, kehonhuoltoa, venyttelyä, hihhulointia, hiippailua ja kaikkea mahdollistahan ne meidät siellä koulussa pisti tekemään, mutta salijäsenyyttä en tainnut kovin monena kuukautena viime vuonna omistaa.No, joulukuun pimeydessä kehoni ilmoitti että hei, haluaisin että laitat taas minuun veren kiertämään sillä kivalla tavalla, jossa lihakset turpoaa. Ja minä kysyin että ai hihhulointiko saa jo riittää? Ja se sanoi että no joo, mutta lupaatko silti pitää kehonhuollosta huolta? Ja minä lupasin. Kreatiini-Kaisa ei siis ole palannut, vaikka me kaikki kuinka sitä tahtoisimme, mutta ai että tuntuu hyvältä treenata taas vanhalla kunnon kuntosalilla vanhaa kunnon voimaa, olkoon se kuinka epätrendikästä nykyään hyvänsä.

Tammikuun treenit meni aika turhautuneissa merkeissä lihaksia, hermotusta, oikean kokoisia painoja ja pölyisiä treenikamoja etsien, mutta helmikuun ääni on jo ihan eri. Ehkä ärsyttävintä uudelleensaliutumisessa onkin se hermotusten hakeminen. Kun tuntuu, ettei mikään liike mene sinne minne pitäisi ja keho on vaan yhtä maitohappoa ja turhauttaa ja ärsyttää. Mutta siitä näköjään selviää.Ah, keho kiittää ja rappuset eivät ole enää niiiin pahoja. Siihen minä olen tyytyväinen. Nyt täytyy vain muistaa se kehonhuolto…

PS. Kuvissa minulla on hankittua rusketusta, jolla yritän luoda illuusiota lihaksista, suihkun jälkeiset hiukset ja rakkaan siskoni joululahjaksi antama toppi, joka on custom-made-jälkiommeltu meitsin mittojen mukaan. Kerrankin voi vetää tuollaisen rimpulatopin päälle ja yllättyä. Jumaliste, sehän istuu!

Kommentit (2)
  1. Eii, tää rimpulatoppi on siis kustomoitu versio?? Mä ehdin jo innostua..
    Mutta sama kävi mulla ja salitreenaamisella! Rasittavinta (ja välillä masentavinta) on kyllä toi oikeiden painojen uudelleen löytäminen. Hitto että sitä on suorastaan surkastunut joillain alueilla..

    1. Jooh, sorry! Kokoa L tai XL alunperin mutta kavennettu kaikkialta mistä vain pystyy 😀 Mutta suosittelen! Näköjään vähän vaivaa näkemällä voi saada vaatteet istumaan, jos on ”normimallin” ulkopuolella kuten suurinosa on XD Jep ja sitten kun vielä itsevarmasti ottaa ne vanhat painot ja tuntee olonsa ihan luuseriksi kun kuolee niiden alle heh.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *