Motivus – kuntosali kuin koti

Mielettömiä ideoita olitte keksineet edelliseen postaukseen, jossa kyselin mitä saisi olla. Tässähän riittää hommaa jouluksi asti! Lisää ideoita saa käydä heittämässä. Niin ja nyt kun tuo joulu mainittiin niin pakko sanoa että olisihan se pitänyt arvata että joulureseptejä, joulufiilistelyä, joulusitä ja joulutätä toivottiin jo kovasti. Hei, puut eivät vielä edes kellerrä kunnolla! Aloitan aina joulun odottelun suunnilleen elokuussa, mutta tänä vuonna joulu tuntuu olevan vielä kaukana tulevaisuudessa. Niin kuin se onkin. Fiilistellään siis syksyä vielä hetki, jooko?

IMG_1030IMG_1046

Tämä aamu oli aika merkittävä. Heräsin ja ensimmäinen päätös mitä tein heti sängyssä oli, että nyt on päästävä salille. Söin puuroa ja kananmunan, nappasin matkalta kahvin ja iskin Kampin Motivukselle ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen. Kuntosali, johon syntyi keväällä himotreenaajana niin vahva side, että sitä paikkaa on ollut mieletön ikävä! Mikään muu sali ei vain tunnu yhtä kotoisalta, eikä missään muualla saa hikeä yhtä hyvin pintaan. Kaipa jokaisella on se oma kotisali, jonne aina palaa, vaikka kokeilisi välissä muita. Minun syrjähyppyni kesän ajan oli Fitness24seven, jota en edes käyttänyt paljoa, sillä sinne ei vain tehnyt mieli mennä.

Motivus on monipuolinen, iso ja helpostilähestyttävä – siis kaikin puolin kelpo kuntosali. Luulen kuitenkin, että kiintymykseni todellinen syy on niissä fiiliksissä, joita paikkaan yhdistyy. Olin juuri muuttanut Helsinkiin kun solmin yhteistyön kuntosalin kanssa. Treenit luisti silloin paremmin kuin koskaan ja täten paikassa tuli koettua paljon vahvoja tunteita; itsensä voittamista, innostumista, iloa, kiitollisuutta, ylpeyttä, raivoa, aggressiivisuutta, ajoittain turhautumistakin. Kaikista päälimmäisenä mielessä on kuitenkin se sanoinkuvailemattoman hyvä olo, jonka kanssa sieltä lähti kotiin.

IMG_1312IMG_1313

Suoraan sanottuna palaaminen Motivukselle jopa hieman jännitti. Ei ylitsepääsemättömällä tavalla, vaan siksi koska tiesin etten tulisi päästämään itseäni helpolla. Jos jossain paikassa on tottunut tekemään sata lasissa, niin sitä tapaa ei niin helposti poisteta. Olin kuitenkin innoissani ja tiesin tämän päivän jotenkin loksauttavan palasia kohdalleen. Oliko se tämä rutiini, joka elämästäni puuttui?

Minusta ei varmaan koskaan tule sitä naista, joka käy pari-kolme kertaa viikossa salilla ylläpitääkseen hyvää kuntoa. Tiedättekö, sellaista ihailtavan tasapainoista elämänhallitsijaa, jolle urheilu on osa muuta elämää. Olen ärsyttävä kaikki tai ei mitään -tyyppi. Joko treenaan viisi kertaa viikossa ja kahtena muuna päivänä ajattelen treenaamista, tai sitten en treenaa ollenkaan ja täytän sen tyhjiön kaikella päinvastaisella; alkoholilla, tupakalla ja hyvällä ruualla. Muistan Natan joskus maininneen samasta asiasta. Hyvä tietää ettei ole täysin yksin. Onko hollilla muita go hard or go home -tyyppejä?

Kultaista keskitietä siis etsimässä! Se voisikin olla hyvä tavoite loppuvuodelle. Kiitos Motivus, ilo tehdä yhteistyötä kanssanne taasen! <3

PS. kuvien pakaratreeni löytyy täältä.

Kommentit (12)
  1. Kiitos Kaisa ihanasta tekstistä, kuvailit Motivusta juuri siten miten toivommekin ihmisten meidät kokevan! Hieno kuulla, että itse tuntemamme kotoisuus välittyy. Tervetuloa takaisin ja paljon tsemppiä & energiaa treeneihin! Terveisin, Motivuksen väki

  2. jep, kaikki tai ei mitään – niin tuttua. Täällä kroppa huutaa hoosiannaa ja järki sanoo et jää tänään sohvalle kattoo täykkäreitä viinilasin kaa mut ei. Pakko lähteä rääkkäämään itseään sillä siitä vaan tulee niin hyvä olo. Oon huomannut, että mulle tulee tää kuntosalivaihe aina, kun henkilökohtases elämäs tapahtuu suurensuurii negatiivisii muutoksia. Jotenkin mun on paljon helpompi rääkätä itteeni salilla veren maku suussa, ku märehtii niitä huonoja juttuja sohvalla ja itkee huonoo elämää. Silti mä toivon, et oppisin lepopäivän ja palautuksen tärkeyden. Noh, pikkuhiljaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *