Niille, joilla menee huonosti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teepussien sitaatit: big love. Joskus juon teetä pelkästään sen takia, että saan jännittää avatessani teepussia, mikähän miete sieltä tällä kertaa tulee. Tiedättekö, arjen harmitonta hömppää, joka vain jostain syystä kiehtoo. Vähän samalla tavalla, kuin naistenlehtien horoskooppeja lukiessa kaikki löytää aina tekstistä jonkin yhteyden omaan elämään (lue: mikäli he kovasti haluavat löytää sen), yritän minäkin löytää teepussien sanoista jotain yhteyttä omaani.

Eräänä päivänä teepussin viesti oli jotenkin poikkeuksellisen negatiivissävytteinen siinä mielessä, ettei siinä rohkaistu nousemaan kuin Fenix-lintu tuhkasta ja toitotettu kuinka elämä on ihanaa ja positiivista, pitää vain arvostaa pieniä asioita ja rakastaa lähimmäisiä. No, te tiedätte kyllä. Siinä nimittäin luki:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin. Mutta miltä mikään kiva tuntuisi, jos ei välillä menisi vähän huonommin? Positiivinen elämänasenne on kultaa ja oman elämän laatuun voi aina itse vaikuttaa, mutta välillä kaikki ei menekään, kuten olisi halunnut. Silloin kyseistä hetkeä ja elämäntilannetta ei halua hyväksyä.

Parasta tässä sitaatissa oli mielestäni se, että se muotoili elämän ”huonot kaudet” niin, kuin ne olisivat välttämättömiä ja tarpeellisia. Siis täysin ok asioita. On ok mennä huonosti. Anna mennä huonosti! Kun on paskaa, niin sitten on kunnolla paskaa! Joskus se voi tuntua vapauttavaltakin.

Älä ota paineita hyvästä elämästä. Sinulla on sellainen jo, juuri sellaisena kuin se on.

Kommentit (28)
  1. Kiitos tästä postauksesta. Olen viimeisen vuoden ollut todella onnellinen, nauttinut täysillä elämästä ja oppinut mitä todellinen vilpitön onnellisuus on. Nyt kuitenkin viimeaikoina minulle on tullut vastoinkäymisiä ja olen kuvitellut että olen menettänyt onnellisuuden, sen kaiken positiivisen energian mitä huouin, vaikka kuinka olen yrittänyt etsiä valoisia puolia. Nyt ymmärsin että ei tarvitse, jos menee huonommin niin sitten menee. Sain ttilanteeseeni kokonaan uuden näkökulman. Kiitos <3

    1. Ymmärrän tosi hyvin mitä tarkoitat. Mukava kuulla! <3

  2. Hei! Onko vielä olemassa postausta sun Yo-eväistä kun muistelisin että aikoinaan kirjoitit niistä…?
    Jos ei, niin olisitko niin mahtava ja antaisit hyviä vinkkejä Yo-eväisiin!

    1. Moikka, kiitti vinkistä! Kommenttisi inspiroimana kirjoitin aiheesta postauksen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *