Nyt se yllätys…

Heippa hei!

Anteeksi viikon mittaisesta jännitysrummutuksesta, my bad!

ELIKKÄS. Olen mukana Aussie Academy -nimeä kantavassa joukossa, joka koostuu suomalaisista bloggaajista. Meidän tehtävämme akatemiassa on ollut yksinkertainen: tee video.

”Tänä keväänä Aussie Academy eli Aussie ja joukko suomalaisia suosikkibloggaajiasi vie suomalaisen blogosfäärin uudelle tasolle ennennäkemättömällä videomateriaalillaan.”

Videot ovat kaikki nähtävissä täällä, ja siellä niitä voi äänestellä sielunsa kyllyydestä. Kyseessä on siis pikkuinen ”videokisa”, mutta se nyt on toisarvoista, kun videotkin ovat niin erilaisia. Äänestäjien eli teidän kesken arvotaan luonnollisesti jotain suurta, tällä kertaa Aussien tuotepaketti, Fotomanin tarjoama Canonin 750€ lahjakortti ja Trendin vuosikerta. Jos tämä paketti olisi tervetullut, niin klikkaile ääniä menemään!

Pidemmittä puheitta mennään mun videoon. Muista katsoa HD:na! 😉

Kommentit (50)
 1. ^ Kuulostaa Kaisan kommentilta tuossa yllä 🙂 No miks ei, mutta yhtä hyvin vaikka omalla nimelläänkin, miks ei?

  Eipä sitä tosiaan mitään tarvitse kenenkään selitellä. Sillä välin vaan saattaa lukijat hävitä jos sitten myöhemmin taas inspiroiskin blogata.

  Jokatapauksessa on hän antanut jo tähän mennessä hurjan paljon näkökulmaa monelle meille. Se on vissi 🙂

 2. Pitäisiköhän teidän joidenkin kommentoijien, jotka olette hyvin tuohtuneita, nyt vähän rauhoittua ja asettaa asioita tärkeysjärjestykseen.
  Miettikää mitkä asiat elämässänne ovat niitä todella tärkeitä ja panostakaa niihin.
  Antakaa itsellenne lupa olla positiivisia ja antakaa kaikkien kukkien kukkia. Erilaisuus on ok, niin kauan kun ketään ei satuteta tai loukata.
  Sallitaan muutos itsellemme ja toisillemme, ei jumiuduta lokeroihin, joihin olemme itsemme asettaneet, tai joku muu on asettanut. Muututaan, uskalletaan kokeilla uutta, ei pelätä epäonnistumista.
  Kaikki me ollaan ihmisiä, bloggaajat ja me lukijat. Tuetaan toisiamme arvostelun sijasta.
  Kun eihän nämä blogit nyt niin vakava asia ole, viihdettä enemmänkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *