Onnellinen

Kaisaminni

Elämä Helsingissä on lähtenyt kyllä niin vauhdikkaasti käyntiin, etten oikein tiedä mitä teille kertoisin ja mistä aloittaisin! Olen puoliksi sattumalta, puoliksi kohtalon johdattelemana solminut aivan superin yhteistyön erään toistaiseksi nimeltä mainitsemattoman yrittäjän kanssa, ja ideat ovat lennelleet siihen tahtiin että hyvä kun itse pysyy perässä. Olen aika innoissani tästä ja niin tulette olemaan tekin! Jos nyt jotain paljastan, niin luvassa on mm. minun ja teidän lukijoiden välisiä tapaamisia mitä yllättävimmissä merkeissä, raakaherkkuja ja superfoodeja, sekä yksi paljastus minusta, mitä ette vielä edes tienneet, ja siihen liittyvä workshop! Huhhuh. Näistä jutuista lisää aivan pian!

Hakaniemessä on kyllä ihmisen hyvä olla. Joka kerta kun katson ikkunasta ulos tai astun ovesta kadulle en voi muuta kuin hymyillä leveää hymyä ja hengittää syvään. Kävelen kaduilla, kuuntelen musiikkia ja saatan vaikka laulaa päälle. Tai siis lähinnä räpätä Jay-Z:tä. Väliäkös noilla vastaantulijoilla. Tuntuu, että elän jotain unta, mutta joka aamu kun heräänkin aina vain samasta sängystä ja samasta kämpästä tajuan, että tämä on totta. Nuo kaksi yllä olevaa kuvaa on molemmat tämän aamuisella lenkillä otettuja. Saman lenkin aikana saan nauttia ihanan aavasta ja rauhallisesta maisemasta, sekä halutessani hölkkäillä myös aivan ytimessä liikenteen vilinässä. Tätä on vain pakko rakastaa! Olen kyllä niin kaupunkityttö... Voisin itseasiassa jossain vaiheessa kirjoittaa aikaisemmin julkaisemastani landecardio-fiilistelypostauksesta kaupunkicardioversion, hahah!

Alan koko ajan näkemään omaa tulevaisuuttani selkeämmin, kun todella konkreettisesti sijaitsen täällä tapahtumien ytimessä. Jotkut ihmettelevät, miksi muutin "jo" lukulomalla, mutta minä lähinnä ihmettelen miksi en olisi muuttanut... Minulla ei ole mitään velvotteita jumittaa kotikaupungissani, joten miksi niin tekisin, kun voin siirtyä elämässäni eteenpäin? Olen muutenkin aika nopeatempoinen eläjä, eikä kärsivällisyys ole kyllä niitä parhaita puoliani, heh... Mutta omat polut ovat usein ne parhaat polut. Hommat kannattaa tehdä niin kuin itsestä hyvältä tuntuu, vaikka se eroaisi massojen liikkeistä merkittävästikin. Se tarvitsee rohkeutta, ja vaikka välillä pelottaa, täytyy vain uskaltaa seurata unelmiaan. Voin sanoa rehellisesti, että vaikka vaikutan itsevarmalta ja päättäväiseltä, niin tottakai epäilen välillä ja pelkään että teen vääriä valintoja, mutta toisaalta jos en koskaan yrittäisi täysillä siihen suuntaan mihin unelmani minua vievät, niin olisi ihan sama eläisinkö täällä ollenkaan. Joskus rohkeus palkitaan, joskus voi tippua ja korkealta, mutta aina on mahdollista nousta taas jaloilleen.

En muista, että olisin koskaan tuntenut oloani näin hyväksi missään muualla kuin juuri täällä. Tässä kaupungissa, tässä kämpässä, tässä huoneessa, tässä sängyssä. Olen kotona. Tämä on minun kotini. Se on ihan mahtavaa!

Koitetaan malttaa odottaa vielä hetki edessä olevia juttuja ;) Minusta on ihanaa, että saan jakaa kaiken kokemani kanssanne! Pus!

Kommentit

Joanna (Ei varmistettu) http://muuttolintujasyksylla.indiedays.com/

Voi juku, nytkö olet naapurissa <3

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Jooo!! <3

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.com

Ihania kuvia, Hakaniemi on ihan mahtavaa asuinaluetta! Mun täti asui ikkunakuvista päätellen samaisessa rakennuksessa muutama vuosi takaperin ja olen siitä asti haaveillut Kallioelämästä. Että onnea uuteen kotiin, nauti Helsingin sykkeestä täysin siemauksin! ;)

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Haha, aika hauska sattuma! Kiitos, minä nautin :))

Maija (Ei varmistettu)

Voi että tuli hyvä mieli kun luin tätä tekstiä! Oot jo pitkään ollu mun lempibloggaaja ja susta jotenki säteilee tuo positiivinen energia ja elämänasenne ja voi mulla ois vaikka kuinka paljon ylistyssanoja jotka kuvais sua ja sun blogia:-D Hirmu kiva kuulla että sulla on asiat nyt kohillaan ja oot onnellinen, se tarttuu!:-) Kaikkea hyvää ja onnea uuteen kotiin Hakaniemeen! ja tulevaa ootellessa ;-)

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Ooohh, ihana! Kiitos kovasti, kylläpä piristi tämä! :) Ihanaa että mulla on tällaisia lukijoita, voi että. Kiitti!

Peippo (Ei varmistettu) http://beforefight.blogspot.com/

"Mutta omat polut ovat usein ne parhaat polut. Hommat kannattaa tehdä niin kuin itsestä hyvältä tuntuu, vaikka se eroaisi massojen liikkeistä merkittävästikin. Se tarvitsee rohkeutta, ja vaikka välillä pelottaa, täytyy vain uskaltaa seurata unelmiaan." Well said! :>

Kaisa Merelä
Kaisaminni

:) Kiitos!

Matilda (Ei varmistettu)

Oi että, tosi kiva että viihdyt siellä noin hyvin! Vaikkakin mua jotenkin ahdistaa tosi paljon Helsinki ja se on mulla opiskelupaikkavaihtoehdoista viimeisenä, mutta silti! Tuli niin hyvä mieli tästä postauksesta :) Eli ei se vissiin oo niin että toisen onni on toisen epäonni! Ja tosi innolla odotan noita mainitsemiasi asioita mitä blogista saadaan kohta lukea.

Tsemppiä vielä lukemiseen! <3

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Jep, tuo on totta ja erittäin kypsää ajattelua! :) Kiitos kovasti!

Heini (Ei varmistettu)

Ihanaa, kun olet löytämässä omat polkusi. Sun inspiraation ja innostuksen aistii tänne ruudun toisellekin puolelle. :)

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Kiitos, ihanaa kuulla :)

prettymurmel (Ei varmistettu)

Mä totesin vajaa vuosi sitten kesken pääsykoerundin et fuck this shit, ja hankin kämpän unelmien kaupungista, vaikka papereita oli vetämässä muuallekin. Hetkeäkään en kadu, varsinkin kun se opiskelupaikkojen ykkönen sieltä sit lopulta irtos kuin irtoskin enkä joutunut tulosten jälkeiseen superpitkään jonoon. Riskaabelia joo, mut kannatti <3

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Ihanaa, juuri näin!! Arvostan :)

Essi (Ei varmistettu)

Ihana koko postaus!! Vaikee kommentoida sun tekstiä oikein mitenkään, koska se jätti niin sanattomaks.. Totta tuo kaikki! Kiitos, piristit paljon päivää, ja mulla tuli jotenkin sellainen rauhallinen olo :-) <3

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Oi, kiitos ihana sinä :) <3

Aaaa (Ei varmistettu)

Mä nään sut kyllä ihan suurkaupungissa eläjänä :) Vaikka lontoossa tai nykissä vetämässä jotain hyvinvointimestaa tms :)

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Hih, Lontoo ja nyki onkin mun big dreams jotka tulen joskus vielä toteuttamaan! :) Kiitos hitsin paljon!!

Tiia (Ei varmistettu) http://Tiiach.blogspot.fi

Mun työpaikkahan se siinä vikassa kuvassa! :3 onnea uuteen kotiin! :)

jenna (Ei varmistettu)

Minne hait opiskelemaan? Mitä jos et pääse pk-seudulle?

Muropaketti
HOLA HOLA

Voi vitsit! Muistan ton tunteen, kun ite muutin Mikkelistä Helsinkiin. Se oli jotain niin parasta ja on vieläkin. Mulla myös oli sillon vielä opiskelut kesken Mikkelissä, mutta jos joku vetää puoleensa ja tekee onnelliseks niin miksipä odotella enempää.
En osais kyllä enää kuvitella muuttavani Savvoon takas, vaikka ihania asioita sielläkin on :)

Kommentoi