Päärynäpehmis

Brunssivideolla kattausvaiheessa esiintynyt huurteisissa laseissa tarjoiltu vaaleanvihreä mömmö on herättänyt jonkin verran kysymyksiä ja mielenkiintoa.

Ajattelin valmistaa brunssille jotain raikasta smoothieta, mutta päädyinkin tekemään sorbettia. Avocadon ansiosta jäädyke oli kuitenkin niin kermaista ja pehmeää, että se muistutti enemmänkin jäätelöä kuin sorbettia. Tässä tulee siis päärynäpehmis!

IMG_8290.JPG

Päärynäpehmis

3 todella kypsää päärynää1 avocadoloraus maitoa ripaus suolaaripaus kanelia(vaniljajauhetta)
Kuori ja paloittele päärynät ja pakasta ne. Surauta sauvasekoittimella tai blenderissä jäisistä päärynäpaloista ja avocadosta tasaista seosta. Lisää maitoa joukkoon kunnes haluttu koostumus saavutettu (saa olla aika jäykkää!). Lisää mausteet, sekoita, annostele laseihin ja pakasta halutessasi vielä hetki ennen tarjoilua.

Mun omasta mielestä tää maistuu aivan päärynäjätskiltä, Ville Vallattomalta! Kokeile itse!

rakkaudella Kaisa

Kommentit (30)
  1. Kokeilin tätä vihdoin eilen ja täytyy sanoa että oli ihan loistavaa! Tykkään jäätelöstä tosi paljon, ja tää kyllä korvaa vaniljajätskin ihan täysin. Maustamisvaihtoehdot vaan alkoi pyöriä mielessä. Kiitos paljon Kaisa 🙂

  2. Kokeilin tätä viime lauantaina naistenpäivän kunniaksi ja oli kyllä uskomattoman täyteläinen maku noinkin yksinkertaisista aineista! Idea: laitoin annosten päälle koristeeksi kookoshiutaleita jotka antoivat myös ihanasti makua. Suosittelen!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *