Päivä, jona koin elämäni ensimmäisen visuaalisen onnistumisen

Hyvästelkäämme Sambun jo tavaramerkiksi muodostunut man bun ja toivottakaamme tervetulleeksi Skamin William: Olen aina ihmetellyt ihmisiä, jotka luottavat minuun, sillä minullahan ei usein ole hajuakaan siitä, mitä teen. Eritoten ihmettelen ihmisiä, jotka luottavat minuun, vaikka tietävät, ettei minulla ole hajuakaan siitä, mitä teen.

Niin teki Samuel, joka luovutti kahden vuoden hiustenkasvatusprojektinsa käsiini. Fiskarsseilla. Sain tehdä tukalle mitä vain, kunhan pituutta lähtisi runsaasti pois. Kuvitelkaa, mikä tilanne! Tällaista pääsee aika harvoin kokemaan.

Ja minähän en luonnollisesti ole koskaan hiuksia leikannut, mitä nyt välillä napsinut omia harottavia latvoja tai leikannut klassisen keskiyön heräteotsiksen. Niitä ei muuten kumma kyllä ikinä kadu.

En myöskään omaa erityisen hyvää avaruudellista hahmotuskykyä ja visuaalinen puoleni on, no, olematon. Nauramme usein siskoni ja äitini kanssa sille, kuinka evo olen vaikkapa sisustukseen, kortin askartelemisen, kakun koristeluun, käsin kirjoittamisen tai lahjojen paketoimiseen liittyvissä jutuissa. Jopa he ovat (kaikella rakkaudella tietenkin) sitä mieltä, että minä en vain yksinkertaisesti osaa käsillä tehtäviä visuaalisia juttuja.Vaikkei Samuelista pahan näköistä saa tekemälläkään, hiustenleikkuutaitoni kuitenkin yllättivät minut. Tupsuja ja hapsuja törröttää sieltä sun täältä, mutta Samuelin sanojen mukaan: ”Siistiä kun sä teit tästä tälläsen sotkusen. Parturissa ne on aina niin nössöjä. Vaikka yritän selittää, että haluan sotkusen, niin ne silottaa sen ja tekee samanlaisen mallin, kuin jokaiselle muullekin.”

Score.Operaatiosta on muuten olemassa video Kaisambun kanavalla. Sambua voi seurata snäpissä ja IG:ssä @samuelglassar.

Istuisitko meitsin parturipenkkiin?

Kommentit (6)
  1. ei tullut kyllä kovin hyvän näkönen lopputulos 😀

    1. MEISTÄ TULI! <3

  2. Hienot hiukset!! Näytti kyllä alkuun siltä, että tuosta ei hyvää seuraa. Tuntu pahalta kattoo lopputulos melkeinpä 10. En tykkää siitä että kaikilla pitäs olla siistis, tasaset ja värikohillaan-hiukset. Mun mielestä hiustenleikkuuki on taidetta ja sitä voi tehdä monella tavalla.

    1. Hahah. Ihana! <3 Kiitos 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *