Paras flunssantappaja!

Tiedättekö sen tunteen, kun herää ja kurkku on kipeä? Ja kun sitten aloittaa päivää, jossain vaiheessa kuvioihin astuu myös hedari? Keho tuntuu tulehtuneelta ja treenikään ei oikein kulje.

Minulle tuli etiäinen sellaisesta päivästä tuossa taannoin yksi ilta. Kyllä, minulle, joka olen hyvin harvoin kipeänä. Päätin laittaa pelin seis samantien ja antaa keholleni voimakasta apuvoimaa taisteluun pöpöä vastaan. Oli siis meikäläisen aika kirjaimellisesti maistaa omaa lääkettään, kun pääsin vihdoin herkuttelemaan flunssarohdollani, jota olen aiemmin pyöräyttänyt vain ympärilläni sairasteleville ihmiselle. Respectit kaikille, jotka ovat tämän juoneet! Useinhan sitä pikkukipeyden iskiessä ajattelee, että ”tekisin mitä vain jotta tämä menisi ohi.” No, ”mitä vain” iskee tämän flu-fighterin kera kasvoille hyvin konkreettisena. Jos todella pystyt juomaan tämän, lunastat sanasi. Ja minä puolestaan lupaan sinulle helpotusta oloosi jopa jo 30 sekunnin kuluttua juomisesta. Oikeasti!

Kaisaminnin super flu-fighter

puolikas luomusitruuna kuorineen kaikkineen
luomuvalkosipulin kynsi tai kaksi
pala luomuinkivääriä

+ halutessasi:
C-vitamiinia (suosittelen laadukkainta, eli Puhdistamon Super C-vitamiinia)
omenaviinietikkaa
hunajaa

Ja ei muuta kuin kaikki vaan blenderissä sekaisin vesitilkan kanssa ja kokemaan ihmeparantuminen!

Kommentit (1)
  1. Kumpa tähän kommenttikenttään vois heittää kuvan. Join kiltisti äsken täyden lasillisen, mutta itkuhan siinä tuli. 😀 Olo kuitenki helpotti, nyt taidan vetää vielä uuden satsin, kun päänsärky meinaa palata. Kiitos tästä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *