Q&A RANDOMS

Kysymyksiä tuli niiiiin älyttömästi, että kunnianhimoisena mimminä päätin vastata lähes kaikkiin, heh! Siispä olen jaotellut erityyppiset kysymykset eri postauksiin. Luvassa mm. lovepostausta ja työ & opiskelu -aiheista kysymyspostausta. Tässä kuitenkin rändöms, eli sekalaisia kyssäreitä. Jatkoa seuraa!!

Mistä tykkäät eniten luonteessasi? Mistä vähiten?
Olen pirteä ja nauran paljon, mutta haluan kaiken heti.

Mikä on suhteesi omaan itseesi?
Minkälainen suhde naiseen nyt voi olla. 😀 Sitä vihaa ja rakastaa! Hahah, koitan olla itselleni lempeä, vaikka tuntuu että tässä yhteiskunnassa kuuluisi jotenkin ruoskia itseään. Yritän tietoisesti blokata sitä viestiä. Välillä auttaa, kun tarkastelee itseään lintuperspektiivistä ja naureskelee itselleen. Itseironia pelastaa monesta tilanteesta!

Raikas lämmin kesäsade vai aurinkoinen pakkaspäivä?
Ah, mitä timantteja vastakkain asetettuna! Täytyy sanoa lämmin kesäsade. Niitä odotellen!

Mikä on paras urheilusaavutuksesi?
En tiedä onko sellaista. En oikein mittaa urheilua. Varmaan se, että pystyn ylläpitämään säännöllistä urheilua.

Mitä tehdä, kun mikään ei riitä?
Sanopa se. Varmaan miettiä, että mitä oikeastaan on vailla. Tuskin ainakaan sitä, mitä luulee tarvitsevansa

Kerro yhdellä lauseella millainen olit teininä?
Teininä olin energinen, utelias, menevä ja vähän rebel. Kaikkea piti kokeilla. Oho, kaksi lausetta.

Onko sinulla monta ystävää joille kerrot paljon syvimpiä tuntojasi, vai enemmän kavereita, joiden kanssa vietät keveämmin aikaa?
Sekä että! Kaikilta varmaan löytyy molempia ja molemman tyyppisille kavereille on erilainen tarkoitus. Sydänystäviä minulla on muutama, ja itseasiassa ehkä paras ystävä koko elämäni ajalta saapui juuri vajaan kahden vuoden reissultaan takaisin Suomeen. Hän on ollut poissa lähes koko bloggaamiseni ajan. Kun hän tuli takaisin, muistin taas miltä ystävyys voi parhaillaan tuntua, ja muistin myös kuka oikeastaan pohjimmiltani olen. Olemme sidottu toisiimme loppuiäksi myös sukulaissuhteella. Onneksi.

Mitä paikkaa inhoat eniten Helsingissä?
En varsinaisesti inhoa, mutta en pidä Helsinginkadusta. Tuntuu että siellä täytyy koko ajan olla varuillaan nimimerkillä narkkareiden joukkohalatuksi joutunut.

Syötkö usein herkkuja? Paljonko kerralla?
Hihi, kyllä minä joka päivä herkuttelen! Se mikä tarkoittaa herkkua milloinkin tosin vaihtelee. Jos tekee taateleiden sijaan mieli benkkujenkkua, niin en näe syytä olla syömättä sitä. Jos puuron tilalla aamulla maistuu nutellapaahtoleivät, niin en näe syytä kieltäytyä niistäkään. Herkut (olivat ne terveellisiä tai ei) ovat yksiä parhaita arjen ja juhlan juttuja!

Jos saisit lopun elämääs syödä vain yhtä jälkiruokaa, minkä valitsisit?
Onko jätski jälkiruoka? Jos on niin valitsen sen.

Syötkö suklaata ja lemppari suklaapatukka?
Syön! Suklaapatukoita en juuri koskaan, mutta raakasuklaa on lemppari lähinnä sen piristävästä vaikutuksesta johtuen ja maitosuklaakin menee paremman puutteessa.

Miten saada kyykyt tuntumaan oikein pakarassa eikä reisissä?
Paino kantapäillä, kyykkää tarpeeksi alas (ei niin alas, että alaselkä pyöristyy tai välilevyt sanoo poks), purista ylös tullessasi pakarat tiukasti yhteen ja ajattele niitä muutenkin koko liikkeen ajan. Ennen kyykkyjä pakarat kannattaa aktivoida eristävillä pakaralihas-liikkeillä, kuten taljapotkuilla tai koirankusetusliikkeellä. Itse tykkään kyykätä levytangon kanssa, mutta jotkut suosivat kahvakuulaa tai käsipainoja. Mielestäni levytangolla painon saa hyvin taakse, takalistoon.

Alku- vai loppusointu?
Ehdottomasti alkusointu, mutta tuleehan se loppusointukin aina lopulta?

Miten saat huonona päivänä paremman mielen? Vai onko sinulla mitään keinoja siihen?
Riippuu paljon huonosta päivästä. Ensin koitan miettiä mistä huono mieli johtuu ja sitä kautta ratkoa tilannetta. Jos fiilikselle ei yksinkertaisesti ole mitään syytä, keitän varmaan kahvia ja luulen, että elämä on paskaa. Harvoin soitan kellekään tai avaudun huonosta fiiliksestä. Niinhän se varmaan helpoiten lähtisi, mutta tuntuu että olen siten vaikea tyyppi. Meitsin ongelmia kun ei kukaan muu voi ratkoa kuin minä itse.

Jos pitäisi menettää jompi kumpi lopullisesti, menettäisitkö näkösi vai kuulosi? Miksi?
Mietin tätä jostain syystä aina välillä, ja olen tullut siihen tulokseen, että menettäisin mielummin kuuloni kuin näköni. Kokisin olevani avuttomampi sokeana.

Luottovaatteesi?
En ole onnistunut löytämään tällaista ihmekolttua. Elämänlaatu paranisi kyllä, jos omistaisi ryysyn jonka voisi vetää ylleen milloin vain. Kaikilla tuntuu olevan sellainen, mistä niitä löytää?

Muuttaisitko mielummin Rovaniemelle vai Kajaaniin?
Kajaanissa en ole käynyt. Rovaniemestäkään en paljoa tiedä, mutta valitsen silti Rollon!

Suomen talvi vai kesä?
Hullu olen kun sanon että molempi parempi, mutta onhan se kesä aina kreisikesä!

Unelmamatkakohteesi?
Joku lämmin ja visuaalinen paikka. En ole tutkinut eri vaihtoehtoja tarpeeksi vastatakseni tähän, heh.

Tulevan kesä odotetuin juttu?
Ehdottomasti piknik Suomenlinnassa! Ja muut samantyyliset yksinkertaiset jutut. Ei ole toistaiseksi isoja pläänejä.

Top 3 haaveet tällä hetkellä?
Kun ei oikeastaan ole mitään konkreettisia. Tällä hetkellä vain elän ja katson mitä tapahtuu.

Kirjat vai elokuvat?
Elokuva on helppo ja sosiaalinen vaihtoehto, mutta kirja antaa mielestäni usein enemmän.

Harry potter vai taru sormusten herrasta?
Täytyy sanoa, etten ole lukenut kumpaakaan. Ja etäisesti leffoistakin muistan vain taikasauvojen ja -viittojen heiluttelun ja jonkin luutaskaban.

Meikkaatko aina, kun lähdet pois kotoa?
En. Lenkille, kauppaan ja asioiden hoitoon voi mennä hyvin naturellina. Jos lähden kotonta sillä mentaliteetilla että olen koko päivän menossa, vedän enemmän maalia.

Pitäisikö Suomen liittyä Natoon? Miksi/miksi ei?
En kommentoi.

Oletko feministi?
En kommentoi.

Jos lähdet juhlimaan, paljonko juot määrällisesti alkoholia?
En laske annoksia.

Oletko enemmän positiivari vai negistelijä?
Diippi positiivari.

Mikä on lempiruokasi?
Tykkään älyttömästi tuoreista kasviksista, jotka on laitettu ja maustettu hyvin. Siihen jotain soosia päälle ja jokin maukas proteiininlähde. Välimeren, Pohjois-Afrikan ja Aasian ruuat saa peukkua. Sushi on toki klassikko. Monesti ihmiset eivät usko, kun sanon tämän, mutta salaatit on myös meikäläisen herkkua. Hyvä ruoka on sellainen joka maistuu hyvältä ja antaa hyvän olon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALempiherkku?
Aika varma valinta on benkkujenkku. Myös suklaa toimii aina.

Mikä on kaunein kuulemasi kieli?
Varmaankin venäjä, siksi sitä aloitin opiskelemaan kasiluokalla.

Lävistykset hot vai not?
Jos ne kantaa hotisti niin hot vaikka sitten!

Miltä sun unelmien päivä näyttäisi?
En tiedä miltä se näyttäisi, mutta se tuntuisi vapaalta, kepeältä, pirskahtelevalta… Eikun nyt taisinkin kuvailla mun lempiskumppaa. Unelmien päivä olisi sellainen, jossa ei tarvitsisi kantaa huolta, saisi ja antaisi paljon rakkautta ja aurinko paistaisi. Unohtaisi kellon ja somen ja melkein syömisenkin.

Jos nyt saisit päättää yhden paikan minne reissata, mikä se olisi?
Ensimmäisenä tuli mieleen Etelä-Eurooppa, sillä olen viime aikoina miettinyt sinne lähtöä. Jos kuitenkin saisi mistä vain valita, niin varmaan jonnekin Aasiaan putouksien äärelle. Nyt on sellainen irtiottofiilis. Joku New York olisi tässä mielentilassa lähinnä ahdistava, vaikka sinne olen aina halunnut matkustaakin.

Oletko tyytyväinen vartaloosi?
Olen. Päätin, että olen ja sitten olin.

Tutustutko helposti uusiin ihmisiin?
Tutustun, mutta ystävystyminen vaatii enemmän aikaa ja vaivaa sekä oikeanlaiset kemiat. Jos olen sosiaalisella tuulella, minun on helppo tutustua uuteen ihmiseen muutamassa minuutissa, sillä olen aika avoin.

Mikä on lempivärisi, lempieläimesi, lempihedelmäsi?
Vaihtuu joka päivä, mutta sanotaan vaikka pinkki, kissa, ananas!

Elokuva, joka on saa sinut (kerta toisensa jälkeen) itkemään?
The Notebook! Tunnetaan myös nimellä ”kuinka paljon voi mies naista rakastaa?”

Mitä mieltä olet selfiestä?
Idea hölmö, mutta kaikki niitä ottaa. Joten menkööt! Onhan se kiva että näkee heti, millainen kuva on tulossa niin osaa sitten irvistää oikein.

Listaa jotain hyviä tanssibiisejä!
Meillä pistetään usein soimaan ennen baariin lähtöä Snoop Dogg – Drop it like it’s hot, jonka jälkeen tajutaan, ettei maltetakaan vielä lähteä ja laitetaan perään lisää klassikoita – 50 Centin Candy Shop ja Eminemin Shake That nyt vähintään – ja jäädäänkin tanssimaan pöydille.

Mikä on paheesi?
En haluaisi kutsua tätä paheeksi, mutta viini on päässyt osakseni arkea siinä vaiheessa, kun lopetin makrouskovaisuuden. Mutta luulen että se on ihan normaalia, eikä niinkään pahe.

Mikä on lempipaikkasi?
Näitä on monia, mutta yksi mainitsemisen arvoinen on Mäntyharjussa sijaitseva Taidekeskus Salmela. Maaginen paikka. Ai niin, ja pitihän tähän tietty vastata se ”kainalo!”

Mitkä on kolme asiaa josta olet ylpeä itsessäsi?
1. Olen herkkä kävelemään pois, jos koen että minua kohdellaan huonommin kuin mitä ansaitsen. 2. Olen aina tehnyt elämässäni juuri kuten olen halunnut, enkä ole paljoa muita kuunnellut. 3. Olen sanonut monille asioille kyllä, ja siksi kokenut jo aika paljon. Paha kysymys, mutta nuo tulivat pienen mietinnän jälkeen mieleen.

Mitä kolmea asiaa itsessäsi haluaisit kehittää paremmaksi?
Kärsivällisyys, tyyneys, kyky katsoa pidemmälle kuin tähän hetkeen.

Missä kaupoissa shoppailet eniten?
Valehtelematta K- ja S-marketeissa 😀

Kuinka paljon juot kahvia päivässä?
Aika paljon. Noin kolmesti päivässä, noin kaksi kuppia kerrallaan. Joskus energisenä (esimerkiksi aamulenkin voimin) saattaa mennä pitkällekin päivään ilman kahvia, mutta sitten iltapäivällä viimeistään huomaa että kiukuttaa ja päätä särkee. 😀 Käynkin itseasiassa keittämässä nyt kahvit, kiitti muistutuksesta!

Entä maitoa?
Aina kahvin kanssa, mutta jos on hyvää kahvia niin sitten ilman. Luomukevytmaito on paras. Maitotuotteista käytän myös rasvaisia maustamattomia jugurtteja, en enää rahkaa niinkään. Ai niin ja jädee tietty!

Onko sulla ajokorttia?
Löytyy.

Miks oon nähnyt sut Korsossa kerran, asutko siellä?
En asu. 😀 Olen käynyt Korson K-kaupassa ostamassa kukkia ja suklaata ja kuvannut siinä parkkiksella asukuvat kerran.

Paras kahvila pk-seudulla?
Monia ihania, mutta ekana tulee mieleen Cafe Kokko, josta kirjoitin postauksen hetki sitten.

Käytkö ikinä Starbucksissa ja mitä siellä otat?
Käyn! Otan aina keskikokoisen tai pienen suodatinkahvin. Kysyn kummassa kahvivaihtoehdossa on tummempi paahto ja valitsen sen.

Millainen itseluottamus sulla on?
Vaihteleva. Tavallaan kova kuin rauta, mutta minussa on myös herkkä puoli joka välillä ottaa vallan. Silloin saatan murtua muiden mielipiteistä, jotka normaalisti eivät minua hetkauta.

Kommentit (11)
  1. Kiinnostaisi kuulla lisää miten ja miksi luovuit makrouskovaisuudesta! Ihailtavaa ja niin tervettä kaiken erityisruokavalio-, fitness- ja ruokavammailuhypetyksen keskellä 🙂

  2. Sulla tuntuu olevan aivan ihanan rento suhde syömiseen ja elämään ylipäätäänsäkin! Ja just tuo ettet ota mitään paskaa niskaan. Nykyään niin paljon mietitään saako syödä suklaata vai olenko huono ihminen ja saanko tehdä näin vai olenko nolo… Vaikka ei tarvis! Sun blogi on rentouttavaa luettavaa, ja antaa mulle mä-olen-hyvä-just-tälläsenä-buustia kun oon maissa! Keep on doing what you do 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *