Quest Bareja Suomesta

CGfN4hm

Yeah, you heard me!!! Ja ihan ite tein meemin 😉

En tiedä olenko ainoa, jolta on mennyt ohi tämä fittipiirejä kohuttava uutinen, että Fitnesstukun valikoimassa on nykyään Quest Bareja? Lie kuinka kauan ovat siellä olleet ennen kuin ne tänään bongasin! Hintaahan 12 patukan boksilla on kivat 31,90€, mikä on huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi iHerbistä tilatessa, mutta eikö tämä ole joka tapauksessa hyvä uutinen? Nyt mekin, ketkä emme ole uskaltaneet tulleja ja muita pelotteita kammoksuen tilata mitään kauempaa, voimme saada omat boksit Quest Bareja kotiin.

Siis mikä ihmeen Quest Bar?

Quest Bar on erittäin laadukas, sokeroimaton proteiinipatukka, jonka ainekset ovat puhtaita ja useat patukoista on makeutettu luonnonmukaisesti stevialla. Se on myös monen mielestä parhaan makuinen proteiinipatukka markkinoilla. Erityisesti jenkkien fittipiireissä suositaan Quest Bareja. Kaloreita siinä on muihin proteiinipatukoihin verrattuna vähän, sillä sen ainesosissa ei ole mitään ylimääräistä, kuten suklaakuorrutetta, glukoosisiirappia ym. moskaa.

Tähän mennessä tiedossani on ollut vain yksi paikka, josta niitä saa Suomesta (korjatkaa, jos olen väärässä!); Helsingin Lönnrotinkadulla sijaitseva NaturaZone. Siellä yhdestä patukasta pulitetaan kuitenkin kolmen euron hinta, eli eipä sillä tiedolla kauaa juhlittu. Fitnesstukusta tilatessa yhden patukan hinnaksi tulee n. 2,65€ eli pienesti jää voitolle tilaamalla boksillisen kuin ostamalla yksittäispatukoita. Jes! Tilaamaan Fitnesstukun sivuille pääset tästä.

Mitähän seuraavaksi? Quest Bareja S-marketissa? Haha, sitä vuotta mä odotan!

IMG_0514IMG_0519

Erityisen herkullisia Quest Barit ovat mikrossa lämmitettyinä, mmm…

IMG_0523IMG_0525

Patukoiden syntistä makuskaalaa on eritoten kehuttu ja sehän ulottuu aina korvapuustista, suklaabrowniesta ja mansikkajuustokakusta omenapiirakkaan. Pian markkinoille tuleva uusi maku Cookies & Cream on jo saanut ainakin meitsin Instagram-feedin aivan sekaisin! Voi, täytyykö tässä jenkkeihin muuttaa että kaikki proteiiniuutuudet olisi aina saatavilla nyt ja heti? Taivaalliselta kuullostava uusi maku rantautuu tänne Pohjolaan luultavasti 2020-luvun puolen välin paikkeilla, mutta hei, tässähän meillä on aikaa hypettää ja tiivistää jännitystä. Jippii!

Onko lukijoissani Quest Bar -faneja? Meneekö Fitnesstukun boksi samantien tilaukseen, vai suositteko ennemmin vanhaa kunnon iHerbiä?

Kommentit (61)
  1. vilmabrownie
    5.9.2015, 18:43

    Aaaahh! ihanaa! Seuraan YouTubesta pilatesohjaaja Cassey Hon treeni(-/ruoka)kanavaa Blogilates (nykyään blogilates kuuluu ihan harrastusten listaan eli seuraaminen on vähän no.. laimea sanavalinta) ja hirveän usein Cassey puhuu Guest Bar:eista. Mietinkin mistä voisin tuollaista maistaa ja hyvää olen muilta kuullut, joten varmaan lähtee tilaus Fitnesstukkuun! 🙂

  2. Kannattaa katsoa, että eivät sisällä LoHanGo makeutusta joka ei ole EU:ssa sallittua. Jops tilaa jenkeistä, niin tulliin jäävät, kokemusta on. Jos tulli ne nappaa, mitää rahaa ei saa takaisin 🙁
    Ainakin YesDeli:n osastoilla K-kaupoissa myytävät olivat kaikki ok ja esim. stevialla makeutettuja, muista en tiedä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *