Rehellisesti kesken

Tätä kuuluu nyt. Ulkona on pilvistä ja suurista ikkunoista puskeva luonnonvalo on parhaimmillaan. Kuvat ovat vartin vanhoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiukset ovat tällä hetkellä mallia ylikasvanut polkka, vai ovatkohan nuo jo puolipitkät. Mielestäni tukka on parhaimmillaan hieman likaisena, kun väri on syventynyt ja rasvaisuus tuonut hallittavuutta.

Päälläni minulla on räikein omistavani vaate, jonka ostin kun hullaannuin elämästä maaliskuussa. Käytän sitä vain silloin tällöin ja se päällä oloni on aina ihan erilainen.

Minulla on ruskeat silmät ja kasvoilla CC-voidetta. Huulilla rasvaa ja kulmissa vähän kulmakynää. Olen juonut tänään 2 kuppia kahvia, ajattelin kohta keittää taas lisää.

Olen kaksikymmentävuotias, mutta en ajattele ikää. Täyttäessäni 20 sain ensimmäisen ikäkriisini. Sitten päätin ettei koskaan enää.

Yksi tavoitteistani elämässä on olla iätön. Puhua ja käyttäytyä niin, että voisin olla minkä ikäinen tahansa. Haluan taistella tätä kulttuuria vastaan, jonka mukaan ihminen on käyttökelpoinen vain ollessaan nuori, ja sitten vanhana se joutaa pois. Katson kokemusta ja iän mukana tulevaa viisautta ylöspäin.

Aion vuosien saatossa kypsyä kirjailijaksi ja kirjoittaa ainakin yhden kirjan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katson aina kuvissa valoon. Paitsi näköjään nyt.

En osannut päättää hymyilevän ja vakavan kuvan väliltä, kumpikin näytti hölmöltä yksin.

Minun mielestä yksi suurimpia rohkeuksia ja samalla myös yksi haastavimpia asioita tässä maailmassa on olla ajattelematta muita. Vertailumielessä.

Hyödyllisintä mitä elämässä voi tehdä, on taas ajatella muita huomioimalla heidät.

Olen onnellinen. Mietin ehkä vähän välillä mitä tekisin elämälläni ja tulisiko minusta lopulta opettaja, niin kuin lapsena ajattelin.

Mutta näin on hyvä. Tiedän, ettei minun tarvitse tietää mitään valmiiksi, sillä se ei ole elämisen pointti. Kaikki oivallukset ovat matkalla ja tulevat vielä jonain päivänä. Aivan kuten tähänkin mennessä.

Mukavaa viikkoa!

Kommentit (27)
  1. Huh Kaisa! En tiedä olenko jotenkin erityisen herkällä päällä tänä maanantaina, mutta tämä teksti kosketti. Jokainen lause täynnä asiaa ja ihania ajatuksia, joita jokaisen meidän pitäisi vaalia. Kiitos tästä 🙂

  2. Rakstan sun blogia niin pal-jon! ihania postauksia ja ihana sinä!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *