Se tuore hetki uudessa kodissa

Terkkuja täältä pikkupesästä! Ulkona pauhaa lumimyrsky ja tuuli vinkuu niin että kissatkin säikkyy (muuton yhteydessä sain myös kissoja! Ne on kämppiksen! Sydänsilmäemoji x3).

Rakastan muuttamisessa sitä hetkeä, kun on siivonnut asunnon ja sitten alkaa asetella sinne omia tavaroita. Ensiksi paikkansa löytää ne kaikista tärkeimmät, kauneimmat ja ihanimmat jutut. Sitten jossain vaiheessa parin päivän päästä vastahakoisesti kaivelee laatikosta loput tavarat. Rakastan oikeastaan sitä hetkeä, kun paikoillaan on vain ne ensimmäiset asiat; lempivalot, lempikengät, lempivaatteet, tietokone, puhelin, kamera, sänky, kynttilä. Miten paljon hengittämiselle jääkään tilaa kun turha roina (mm. puoli jätesäkillistä kosmetiikkaa) on vielä hetken piilossa! Se on arvokas hetki joka kestää vain joitain päiviä; tilassa huokuva uutuuden viehätys sekoittuu tavaroiden myötä vanhaan ja tuttuun, mutta se vanha ja tuttu on rakasta ja miellyttävää, ei taaksepäin vetävää ja jarruttavaa.

Tämä asunto on siis kimppakämppä ja sain valita huoneeni. Seurasin sydämeni ääntä ja neliöiden vähyydestä ja säilytystilan olemattomuudesta huolimatta päätin valita parvekkeellisen huoneen, josta on näkymät silmänkantamattomiin. Täällä on älyttömän hyvä energia ja paljon valoa. No, viihtyvyydellä on hintansa; minun pitää heittää ainakin puolet tavaroistani menemään, jottei tämä huone muutu aivan varastoksi. Luulen, että se on vain ja pelkästään hyvä juttu. Ajattelin, että nyt kun uusi vuosi on aluillaan, on täydellinen hetki KonMarittaa kaikki irtaimisto. Tämän muuton yhteydessä turhia tavaroita ei siis kaivetakaan laatikosta esille vaan viedään jonnekin, missä joku löytää niistä taas uutta iloa.

Suosittelen kuormittavan, turhan, epämiellyttäviä mielleyhtymiä tuottavien tavaroiden heivaamista itse kullekin! Jos jokainen tavara huoneessa on sellainen, josta oikeasti pitää, kodissa viihtyy ja se näyttää asukiltaan.

Kommentit (8)
  1. Kisu vaikuttaa ainakin viihtyvän! 😉

    1. Hän viihtyy! <3

  2. Voi Kaisa, muistan kun lueskelin blogiasi ennen ku muutit Helsinkiin ja hyvin on muistissa myös ihmeelliset (välillä oudot, kokeilin silti) ruokareseptit, treenaushullaantumisvaihe, teatterimeisingit ja nytten tääääääää. Vaikka välillä oli hiljaiseloa nii ihana ko oot takasi.

    En oo mikkää stalkkeri 😀 muistaa vaan hyvin!

    1. Haha! Ihana kuulla! Pysy mukana jatkossakin 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *