Seksuaalisuus - mikä on normaalia?

Kaisaminni

Terkkuja Espanjasta! Makailen juuri hotellin californian king bedillä olkapäät palaneina, kello on 21:52. Kohta lähdetään kauppaan hakemaan iltapalaa mutta hei, sitä ennen! Himocastin neljäs jakso on täällä!

Kuva: Josefiina Turkulainen

Tässä jaksossa puhutaan seksikokemuksien ja spesifien seksiaiheiden sijaan oikeastaan itse seksuaalisuudesta. Kuka päättää mikä on oikea tapa olla seksuaalinen? Tai mikä on seksikästä? Entä miten media, kulttuuri ja tapamme puhua seksistä muokkaa seksuaalisuuttamme ja asettaa sille keinotekoisia rajoja? Onko kaikkien pakko vaan irstailla? Onko kaikkien pakko olla yhtä seksuaalisia kuin annetaan olettaa ja toisaalta mitä seksuaalisuus edes on?

Vieraana jaksossa queer-aktivisti Pii Anttonen. Mielenkiintosta keskustelua ja mielenkiintoisia aiheita päästiin puimaan. Harmi ettei aika riittänyt kaikkien aiheiden syvälliseen ruotimiseen, mutta hyvä pintaraapaisu tämä oli joka tapauksessa. Jaksoon pääset tästä, postauksen alareunasta, Spotifysta tai Apple Podcasteista.

Kommentoi, mitä ajatuksia heräsi!

Kommentit

oivallista (Ei varmistettu)

Jaahas.. Tarvittiin nähtävästi 35 vuotta ja tämä podcasti jotta onnistuin sisäistämään, että niin tosiaan, aistillisuus ei välttämättä liity seksuaalisuuteen mitenkään.. ei vaikka ne tavattaisiinkin aina niputtaa yhteen. Oonkin pitkään miettiny mikä tässä menee pieleen :D Hahaa! Kyllä tätä pyhää kolminaisuutta olisi kuunnellut vielä paljon pidempäänkin. Lisää!

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Se oli kyllä tosi hyvä pointti ja itsekin oivalsin siinä paljon uutta! Ja kiitos - mahtavaa kuulla! <3

Curie (Ei varmistettu)

Opiskeletko vielä yliopistossa?

Kaisa Merelä
Kaisaminni

Juuh! Vastahan sitä sisään mentiin :D

Kommentoi