SnowRunFest lähestyy

En muista milloin olisin viimeeksi ollut näin helpottunut siitä että viikko on ohi. Tai siis ”työviikko.” Koko viikon olen vihannut itseäni siitä, etten saa aikaiseksi opiskella tekstitaidon yo-koetta varten, ja nyt se on ohi. Niin ihanaa. Mielummin elän tunteen ”iteppä et lukenu oma vikas” -kanssa, kuin vellon jatkuvissa omantunnon tuskissa että lukeako vai ei. Koe on nyt poissa päivänjärjestyksestä. Kortisolitasot alkavat normalisoitua.

IMG_5002 Pakaroille kuuluu tätä. Pidin Runebergin päivänä lepopäivän ja (jostain syystä aina lepopäivinä käy niin…) iski kauhea herkkuhimo! Isä lähti hakemaan runebergin torttuja mutta ne olivat loppu joka ikisestä kaupasta ja kahvilasta ja konditoriasta ja lohdutukseksi hän toi sacherkakkua. No, kyllä sekin paremman puutteessa meni… Sain kakusta kuitenkin niin suuret energiaboostit että ”lepopäivä” päättyi vielä myöhäisen illan treeniin. Oli vain pakko päästä paiskimaan rautaa. Pakarat saivat kunnolla kyytiä ja sacherkakku varastoitui sinne minne pitikin, hah! Postasinkin treenistä yhden liikkeen Instagramiin, löydät sen täältä.

IMG_5112

Ärsyttävä viikko huipentuu kuitenkin kivaan tapahtumaan! En tiedä oletteko kuulleet tapahtumasta nimeltä SnowRunFest? Ostin itselleni ja siskolleni joululahjaksi liput tuohon huomenna järjestettävään tapahtumaan. Juoksutapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa, joten minkäänlaisia odotuksia mulla ei oikein ole. Tiedän vain sen että siellä juostaan, ryömitään, liu’utaan ja luultavasti nauretaan ja kaatuillaan. Rata, joka juostaan on 5km pitkä ja se on täynnä kaikkia kivoja selviytyjät-tyylisiä esteitä! Paikalla on tietenkin myös dj soittamassa musaa. Ilmoitin mut ja siskon hupisarjaan, vaikka olisin mielelläni mennyt kyllä kilpasarjaankin 😉 Tapahtumaa seuraa illalla vielä viralliset jatkot Tigerissa. Tulkaa sinne moikkailemaan, vaikkette olisikaan juoksemaan ilmoittautuneet, heh! (älkää tulko)

Tuli tuossa mieleen ostamistani joululahjoista että ne olivat noin niinkun overall aika sporttiset. Isälle ostin riisiproteiinipalautusjuomajauhetta, kun se on sellainen hiihtohullu, ja äidille lahjakortin kymmeneen jooga/pilates-tuntiin. Ja siskolle osallistumisen juoksutapahtumaan… heh.

IMG_5250

Koska tällä postauksella ei ollut sen suurempaa pointtia, kuin kertoa että olen onnellisesti junassa matkalla Helsinkiin ja selättänyt eniten motivaatio-ongelmia aiheuttaneen yo-kokeen ja että huomenna juoksen uudella toppatakillani esteradalla niin eipä näillä postauksen kuvillakaan sen enempää pointtia ole. Kuvia kuluneelta viikolta.

Huippua viikonloppua!

Kommentit (17)
 1. Heei, mielettömän inspaava toi bootykuva! Oisko mahollista saada tietää enemmänki pakaraliikkeitä, mitkä on saanu tälläset tulokset aikaan? Nimittäin pakaraprojekti käynnissä. 🙂

  Blogi muutenkin tosi jees! Saisin vielä enemmän irti, kun reeniliikkeitä kertoisit, oma mielikuvitus tuntuu aina välillä katoavan uusien liikkeiden kohdalla. 🙂

  Keep going!

  1. Kiitos superisti! Treenipostauksia on tulossa sitten tulevaisuudessa kun saan muutettua ahterini tänne Helsingin puolelle, ja aloitan yhteistyön erään kuntosalin kanssa, jossa toivon mukaan saa kuvata! 🙂 Siitä lissää myöhemmin!

 2. Hei tän vuoden abina pakko kysyy, mitkä tehtävät teit ja mikä fiilis jäi??:D

  1. Ääh sori en halua vastata kouluaiheisiin kysymyksiin! 😀

   1. Kiitos tästä, itseäni puuduttaa koulu ja siitä kysely joka suunnassa, kiva jos tämä blogi tai ainakin sen kommenttiloota on kouluvapaata aluetta.

   2. Heheh samaisesta aiheesta olin tulossa juuri kiittelemään sinua, Kaisa! 😉

    Ihanaa, että saa edes jossain kolossa irtioton noihin kouluhommiin! En edes ymmärrä, mitä kiksejä saa tulosten panikoinnista ja jo alustavasta vertailusta – jokainen on yksilö ja jokainen suoriutukoot hyvin tai huonosti omaan tasoonsa nähden.

    Heheh ei mulla muuta, kiitos kun näytät hieman esimerkkiä siitä, millä asenteella kuuluu mennä etiepäin! 😉

    1. Jooo ei mitään, saa kai mielenkiinnosta kysyä sentään :D? Sattuneesta syystä nämä yo-jutut puhuttavat nyt, en usko että ketään voi oikeesti ärsyttää noin paljo jos haluaa kysyä yo-aiheisia juttuja ; D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *