Suklaakakku mikrossa

Ystävänpäivä!

Tein ystävänpäivän kunniaksi sydämenmuotoisen suklaamikrokakun (itselleni!). Kuten aikaisemmin julkaisemani mikrokakku myös tämä on sokeriton, rasvaton sekä vapaa vehnäjauhoista.

IMG_3491.JPGIMG_3505.JPG

IMG_3503.JPG

IMG_3509.JPG

Suklaamikrokakku

1 banaani
1 kananmuna
1 rkl suklaaproteiinijauhetta
2 rkl aitoa kaakaojauhetta

Muussaa banaani ja lisää loput aineet. Sekoita ja kaada mukiin/kulhoon/kippoon/jälkiruokakuppiin ja iske mikroon 2,5 minuutiksi. Kumoa varovasti lautaselle (kannattaa ensin käydä veitsellä läpi astian reunat). Nauti!

 Terveellistä, nopeaa ja helppoa! Hyvää ystävänpäivää kaikille <3

rakkaudella kaisa

Kommentit (26)
  1. Moikka Kaisa! Näin ensikommenttini alkajaisiksi saanen todeta blogis olevan aivan top notch ja reseptit syötävän hyvän näkösiä ja kuulosia *heartemoji*! Sitten tähän kyseiseen reseptiin; oiskohan tuolle suklaaprotskujauheelle jotain korvaavaa? Toimisko esim. riisiproteiini tai muu gluteeniton&maidoton jauhoversio? Kiitos paljon jo etukäteen vastauksesta:)

  2. Voisko tuon banaanin korvata jollain, kun olen allerginen?

    1. Esim hedelmäsoseilla 🙂 bonan on aika jepa! Omenasose ehkä paras.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *