Takaisin perusasioihin

joo

Haaveet uusiutuvat koko ajan. Välillä haaveiden toteutumisesta on niin kiitollinen, ettei osaa haaveilla enää lisää. Parhaillaan opettelen haaveilemaan enemmän, jopa sellaisia juttuja jotka ennen olivat itsestäänselviä.

Välillä saadessaan lisää, menettää jotain vanhaa. Onneksi jutut, jotka puuttuvat elämästä, voi aina haaveilla takaisin. Kaikki haluamamme löytää aina luoksemme, kun tiedostamme ne ja ajattelemme niistä positiivisesti. Se on vetovoimanlaki. Vedämme puoleemme samaa mitä itse olemme ja ajattelemme.

Emmekö olekin onnekkaita, kun saamme joka aamu herätä suunnittelemaan sitä elämää, jota olemme aina halunneet elää? Voimme herätä joka aamu se hieno, suuri visio mielessä, ja mennä nukkumaan aina askelta lähempänä sen toteutumista. Haaveet loppupeleissä ovat juuri se, mikä saa meidät nousemaan sängystä uuteen päivään.

Mahtavaa maanantaita ruudun toiselle puolelle, juuri sulle!

Kommentit (3)
  1. En ole aikaisemmin koennut tarvetta kommentoida blogiasi, vaikka olenkin seuraillut sitä jo jonkin aikaa. Nyt päätin tämän mahtavan postauksen jälkeen viimeinkin avata suuni ja kertoa miten ihanan elämänmyönteinen blogisi on! Se on täynnä nerokkaita oivalluksia, ja blogiasi lukiessani olen saanut monta vastausta omiinkin pulmiini. Kirjoitustesi myötä olen oppinut, ettei sellaista asiaa ole kuin ”ihan tavallinen elämä”, vaan kaikki elämät ovat erinlaisia ja merkittäviä, ja arkikin on täynnä suloisia aarteita. Kiitos Kaisa taas ihanasta aamupäivääni piristävästä kirjoituksesta!

  2. Ihana piristys maanantaiaamuun! Lukiessani istuin bussissa väsyneenä ja ärsyyntyneenä aikaisesta aamusta, mutta tämän luettuani fiilikseni muuttui paljon paremmaksi 🙂

    1. Mahtavaa kuulla! 🙂 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *