Tänä marraskuisena viikonloppuna

Mikä toimisikaan parempana ensiapuna akuuttiin matkakuumeeseen, kuin viikonloppupyrähdys kotikonnuille Mikkelin metsiin? Palmuja, uima-altaita ja kookospähkinöitä saa vielä hetken odotella, mutta sillä aikaa kuuset, avanto ja Mocca Masterilla pyöräytetty täyspannu saavat osansa kiitollisuudestani.Istun bussissa siskoni ja ”meidän” miesten kanssa. Mitehän tuonkin voisi ilmaista? Siskoni, hänen avopuolisonsa sekä Samuelin kanssa. Kas noin. Helpostihan se meni.

En oikeasti muista, millon oltaisiin viimeeksi menty Mikkeliin siskoni kanssa samaan aikaan (joulua lukuunottamatta). Varmaa on ainakin se, että tätä ei ole ikinä tapahtunut niin, että molemmilla olisi samaan aikaan jokin miespuolinen henkilö mukana. Melkein aina homma menee niin, että kun toinen eroaa, toinen alkaa seurustelemaan ja toisin päin. Ja vaikka hetken aikaa molemmilla olisikin samaan aikaan suhde, siihen väliin ei tasan mahdu mitään Mikkeliin menoja.

Siksi tuntuu erityisen kivalta istua nyt bussissa näiden tyyppien kanssa. Nähtiin bussiterminaalissa ja kaikilla oli paistopisteen pussit ja take away kahvit mukana. Oli vielä hämärää, ja kukaan ei luonollisesti ollut saanut aamukahvia tai aamupalaa. Ihmiset on jotenkin ihania ennen aamukahvia. Niin mutkattomia ja heiveröisiä. Kuvataan tänään myös vlogia Kaisambuun! Tarkoitus olisi näyttää Samuelille yksi ihana avantouintipaikka Mikkelissä, käydä ehkä kirpparilla, syödä hyvin ja luultavasti paljon, hengailla meidän kuuron kissavanhuksen kanssa ja sunnuntaina mennään koko porukka vanhempia myöten lillumaan kylpylään! Se on jo vähän lähempänä ainakin lämpötilaltaan ja pukukoodiltaan Balia.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Me jaksellaan. Jaksakaa tekin. <3

&

Instagram: kaisaminni
Snapchat: kaisaminni
Facebook: The Good Morning
Youtube: KAISAMBU

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *