Teoria kuukautiskierrosta

Miksi? Miksi helvetissä naisten elämästä 2/4 on PMS-oireita, 1/4 menkkoja ja 1/4 ihan ok-peruslaiffia, tosin yleensä hiiva-tai virtsaputkentulehduksen sävyttämänä?

Niin, ja miksi edelleen 2017-luvulla naisten kehot kuukausi kuukaudelta valmistautuvat vain yhteen asiaan, lisääntymiseen, kun lapsiakin tehdään nykyään vain 1,jotain ja sekin kolmekymppisenä?

No, päätin tässä kohdistaa PMS-energiani johonkin hyödylliseen ja käydä läpi kaikki jo tehdyt tutkimukset aiheesta, sekä tuottaa tiimilläni satoja lisää. Tässä tieteellisesti täysin validi, 5%:n virhemarginaalilla toteutettu tutkimus aiheesta. Tiedon saa minun luvallani plagioida sellaisenaan terveystiedon, biologian ja psykologian oppikirjoihin.

Helposti voisi kuvitella, että kuukautiskierron tarkoitus on kertoa meille naisille, että meidän ensisijainen tehtävämme on synnyttää. No, nykytieteen mukaan kuukautiskierrolla on itseasiassa ensisijainen merkitys uroksenvalinnassa ja ihmissuhteiden luomisessa.1. VAIHE. KUUKAUTISET ALKAVAT

Kierto alkaa siitä, kun kuukautiset alkavat. Verta valuu ja vaippaa pitää vaihtaa vähän väliä. Tämä on lepovaihe, jossa selviydytään edellisestä PMS-vaiheesta ja korjataan sen tuhoja. Tässä vaiheessa naaraan tekee mieli heittäytyä vauvaksi, huollettavaksi. Siispä tähän aikaan kierrosta naaras hakeutuu usein huolehtijauroksen* luokse. Hän kertoo heti aluksi, että hänellä on kuukautiset ja varmistaa tällä uroksen vilpittömän halun olla, ainakin toistaiseksi, vain huoltaja.

*Huolehtijauros (tunnetaan myös termeillä haliuros, huoltaja ja kodinhoitaja) on yksilö, joka ymmärtää, hellii ja toteuttaa naaraan toiveita.


2. VAIHE. KUUKAUTISET LOPPUVAT

Kuukautiset loppuvat ja alkaa naaraan kuukauden ainoa tavallinen viikko. Tämän viikon aikana huoltajan pestessä pyykkiä ja tiskejä naaras sosialisoituu menkkasohvan uumenista ja tapaa uusia uroskandidaatteja. Hän on energinen, menevä ja aikaansaava. Kaikki energia tuntuu tähtäävän yhteen pisteeseen. Ovulaatioon. Naaras treenaa, hikoilee, kaunistuu, nauraa ja ihmettelee miten muka pari viikkoa sitten luuli olevansa ruma. Hän ehtii valloittaa maailman, parantaa naisten asemaa ja sada ainakin 10 uutta ystävää. Ovulaation ollessa kynnyksellä naaraan seksuaalivietti karkaa käsistä ja hän haluaa paritella jatkuvasti. Joskus vietti on niin kova, että keho ottaa käyttöön evoluution jättämän ns. vahvin sperma voittakoon -metodin, ja hakeutuu parittelemaan useiden eri urosten kanssa.VAIHEET 3.-4. PMS

Mikäli ovulaation jälkeen selviää, ettei munasolu hedelmöittynytkään (ehkäisy), keho turhautuu: taas pitää aloittaa alusta kaikki duuni. Se näkyy käytännössä niin, että elämä on paskaa. Tämän turvotus-itsesääli-kuolema-masennus-vaiheen tarkoitus ei ole rankaista naarasta siitä, ettei hän toteuttanut tämän kierron aikana synnytystehtäväänsä maapallolla, vaan karkottaa kaikki edellisessä vaiheessa nilkkaan tarttuneet fuckboit ja muut priva-snäppäilijät, joita ei enää yksinkertaisesti tarvita tässä vaiheessa. Tässä vaiheessa ei tarvita ketään, eikä mitään. Paitsi iso musta laatikko, jonne naaras voi lukita itsensä, syödä avaimen ja niellä perään purkillisen ripulinestolääkettä. Näin säästytään n. 70%:lta PMS-tuhoista. Tämä vaihe kierrosta on usein niin voimakas, että ellei lukollista laatikkoa ole saatavilla, myös kierron alussa hankittu huolehtijauros kaikkoaa, vaikka onkin ollut kuvioissa vasta yhden kierron ajan. Jotkut huolehtijauroksista kestävät useammankin kierron, mutta se on harvinaisempaa, ja silloin on kysessä ns. superuros*. Kun kaksiviikkoinen miestenkarkotus-itsensävihaamis-vaihe on ohi, mieli tasaantuu ja kierto alkaa taas alusta vaiheesta 1.

*Superurokseksi kutsutaan miestä, joka toistaiseksi tuntemattomasta syystä pysyy naaraan lähettyvillä useiden kiertojen ajan. Nyky-yhteiskunnassa tätä ilmiötä kutsutaan myös nimellä parisuhde, joskus jopa avo- tai avioliitto. Avioliitto tarkoittaa sitä, että uros toistaiseksi tuntemattomasta syystä lupaa olla naaraan vierellä niin kauan, kunnes tämä kuolee. Tiede ei ole pystynyt selvittämään, onko näiden naaraiden PMS-oireet tavallista lievempiä, vai onko kyseessä ns. supersuperuros*.*Supersuperuros on eräiden tieteilijöiden mukaan ns. seuraava versio superuroksesta. Siinä missä superuroksella on tavallista urosta enemmän kestävyysvoimaa, on supersuperuroksella moninkertainen kestävyysvoima, paremmaksi havaittu palautumiskyky sekä erityinen kyky muodostaa suhteellisen pysyvä, naaraasta ja hänen kierrostaan riippumaton tunneside, jota kutsutaan joidenkin lähteiden mukaan rakkaudeksi, joidenkin taas kumppanuudeksi.

Huom! Joissain tapauksissa super- sekä supersuperurosten kanssa tekemisissä olevien naaraiden ovulaation yhteydessä havaittu vahvin sperma voittakoon -metodi näyttäisi katoavan ja kaikki seksuaalinen fokus kohdistuvan vain huoltajaurokseen. Tätä ei kuitenkaan ole tutkittu vielä kovin paljon. Ilmiö saattaa olla em. tunnesiteen aiheuttama tai liittyä jollain tapaa naaraan ikääntymiseen tai tiedon lisääntymiseen.Julkaisun kuvituksena on käytetty Tiia Nyholmin valokuvateoksia PMS-turvonneesta, tekohymyilevästä naisesta mustassa laatikossaan.

Kommentit (7)
  1. Siis oikeesti EI HUHHUH :D:D:D:D:D Pakko nyt kommentoida ekaa kertaa ikinä, en varmasti oo nauranut näin kovin millekkään blogitekstille koskaan, KIITOS TÄSTÄ KAISA 😀 :D: <3 Tää on niin totta, sietäis kyllä ottaa kaikkiin yleissivistäviin opuksiin ihmisten toiminnasta! Ihan kyllä omassakin elämässä todeksi "tutkittu" juttu 😀

  2. Oot huippu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *