Terveiset höyhensaarilta (sis. arvonnan!)

Olen nukkunut viime aikoina ihan älyttömän hyvin. Oli syy sitten siinä, että elämä on tällä hetkellä emotionaalisesti ihanan tasaista, tai siinä, että yöt ovat pilkkopimeitä ja luonnollinen melatoniinin tuotanto alkaa toimia, tai siitä että vihdoin ja viimein kämpässä on kunnolla viileää, tämä on todellista arjen luksusta! Hyvä uni nimittäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei ole mitään ihanampaa kuin viileä huone, viileä tyyny, viileä peitto, ja paljas iho joka käpertyy kaikkeen tähän viileyteen muodostaen peiton alle lämpökammion samalla kun pää pysyy viileydessä hengittäen raikasta ilmaa. Tähän kun lisätään vielä treenin jälkeinen rento ja väsynyt kroppa, joka on pesty ja kosteutettu sileäksi.

Niin ja joku super hyvä kirja iltalukemiseksi. Romaanit, runot, sarjakuvat, self help -oppaat, you name it. Suosittelen esimerkiksi Michael Losierin ”Vetovoiman salaisuus” -kirjaa, joka kertoo ehkä hieman överisti rautalangasta vääntäen sen, kuinka vedät haluamiasi asioita puoleesi. Täyttä asiaa koko kirja kuitenkin.

Usein iltalukeminen tosin kuittaantuu somen hakkaamisella, mutta onneksi kirjoista voi näinä päivinä edes romantisoida ja valehdella blogissaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta pidemmittä puheitta asiaan: Olen löytänyt sen oikean, johon käpertyä öisin. Nimittäin juuri sopivan muhkean, kahisevan ja painavan peiton. Kyseessä on Familonilta saatu Outlast-peite, joka säätelee lämpöä yksilöllisesti kehonlämmön mukaan. En muista, että minulla olisi koskaan ollut yhtä ylellisen tuntuista peittoa, joka saa sänkyyn menon tuntumaan juhlalta. Ja huomio, nyt puhuu tyyppi jonka mielestä nukkuminen on tylsin asia maailmassa!

Sain Familonilta yhteistyön kautta myös muita petikavereita, nimittäin lämpöä säätelevät Outlast-tyynyt. Tyynyt antavat juuri sopivasti tukea säilyttäen samalla sen höyhensaarifiiliksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parasta peitteissä ja tyynyissä on kuitenkin se aamu. Tiedättekö, kun jonain aamuina vain herää täydellisestä asennosta ja täydellisessä olotilassa, ja toisina taas joko hikisenä tai aivan jäässä ja niskaan sattuu ja tyynystä on tullut pannukakku? Viimeisimmät unikokemukseni ovat olleet ensimmäisen kaltaisia, enkä vaihtaisi sitä aamufiilistä mihinkään. Se, kun avaa silmät, ja mielen ja kropan valtaa Hyvä olo isolla hoolla. Se on sitä The Good Morningin ydintä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saan arpoa keskuudessanne 2 kpl Familonin tyynyjä sekä 2 kpl I love me -messulippuja. Pistetään kaikki arvottava samaan pottiin, jotta parisänkyyn saa kaksi samanlaista tyynyä ja jotta messuille voi napata kamun mukaan.

Huom! Voittaja saa itse valita haluaako lämpöä säätelevät Outlast-tyynyt, ylelliset Feeling-tyynyt vai viilentävät Cool-tyynyt. Tyynyihin voi käydä tutustumassa linkeistä.

Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla mitkä kaksi tyynyä kolmesta tyynyvaihtoehdosta valitset, mikäli voitat. Voi ne olla vaikka kaksi erilaista tyynyäkin. Aikaa osallistua on tämän viikon loppuun 12.10 asti, eli sunnuntaina ehtii vielä mukaan!

Ei muuta kuin arpaonnea ja makoisia unia!

Kommentit (564)
  1. Ottaisin mieluiten yhden Outlast tyynyn sekä feeling tyynyn! 🙂

  2. FEELING JA COOL – ja olisin super onnellinen! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *