Tokoinranta juuri nyt

Päätin viedä itseni piristysshoppailulle, mutta juuri keskustaan saapuessani tajusin että nyt on lauantai, kello on kuusi, ja kaikki kaupat menivät juuri kiinni. Tämä on kai sitä bloggaajan (tai abin) arkea kun viikonpäivät menettävät merkityksensä. Eihän siinä. Kahvia ei tehnyt mieli ja viini on pannassa, joten päätin lähteä takaisin kotiin. Metron sijaan otin ratikan ja onneksi otin; Pitkäsillalla avautui aivan mieletön taivas ja vaikka oli kylmä ja tuiskusi ja tuuli ja tukka meni huonosti, niin oli pakko kipittää Tokoinrantaan ihastelemaan sitä ennen kotiin menoa. Onneksi olin tsägällä ottanut kameran mukaan.

IMG_1750

Rannassa tuli sellainen fiilis, että olisipa tämä maaginen maisema kiva jakaa tämä jonkun kanssa. Tajutessani, että olen forever alone, lähdin parin sadan metrin päähän kotiin jakamaan maiseman teille. Eikö olekin nättiä!

IMG_1758

Rannassa tuli muuten mieleen Joannan kirjoittama postaus itsensä deittailusta. Minun on monta kertaa pitänyt lähteä itseni kanssa treffeille, mutta en jotenkin ole saanut aikaiseksi, kun vietän muutenkin niin paljon aikaa yksin. Kun mietin, minkälaiset olisivat unelmatreffini, niin ne luultavasti olisivat tappotreenit yhdessä salilla. Näin ollen käyn itseasiassa treffeillä itseni kanssa joka päivä, heh.

IMG_1768

Nyt juon kamomillateetä ja kuuntelen loskan ropinaa. Hakaniemi, olet kaunein. Koti, olet turvallisin.

Maagista iltaa teille myös.

Kommentit (10)
  1. Kannatan itsensä treffailua; ei paineita ekoista treffeistä, voi syödä pastaa välittämättä kuinka paljon oikeasti menee suuhun, ainakin joku nauraa läpillesi, ei täydy esittää mielenkiintoista sillä deittailet parasta tyyppiä etkä mitään persläpeä! Ainut miinus suurien plussien joukossa on lasku jonka maksaja taidat olla sinä itse..

    1. Hahahahahahhahah!!!

  2. Tokoinranta <3 On jäänyt jopa ikuisen tamperelaisen mieleen 😀

    Mulla on toi itsensä deittailu vielä vähän harjoitteluasteella… Tähän mennessä oon vaan lounastanut ja shoppailut itseni kanssa. Pitäisi ehkä siirtyä level kakkoselle… 😉

    1. Uuu, astetta vakavammalle tasolle siis hopi hopi! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *