Tuliko juhlittua?

Tiedättekö ne aamut, jolloin haluaa ravintoa vain mahdollisimman nopeasti. Ei jaksaisi ryhtyä puuronkeittoon puhumattakaan protskulättyjen paistosta, vaan lähinnä toivoisi että joku kantaisi ne sinulle sänkyyn tarjottimella lounge-musiikin soidessa ja kahvinkeittimen poristessa. Näitä aamuja kutsutaan muuten myös nimellä the morning after.

IMG_3984

Sitten kun muistetaan, että ollaan edelleen forever alone, eikä aamupuuroa näy eikä kuulu, ja toisekseen huomataan, että helpot ready-to-eat aamiaistarvikkeet kuten leipä ja maitorahka ovat lopussa ja tekee mieli heittäytyä lattialle, toimitaan seuraavalla tavalla:

Iske pari munaa pannulle. Samalla kun ne kypsyvät, kuori ja pilko kiireisesti niin monta hedelmää ja vihannesta kuin jaksat/ehdit/kykenet/jääkaapista löytyy. Voit toki laittaa sen kivan musiikin soimaan myös ja ehdottomasti ne kahvit tulemaan. Laita munan päälle reilusti hyvälaatuista suolaa, koska nestehukka. Heitä kaikki tuotos samalle lautaselle ja kiiruhda äkkiä takaisin sänkyyn. Huh, selvittiin.

IMG_3988

Jos ehdit jo heittäytyä lattialle, niin jännitä vähän hauista peilille ja hymyile typerästi. Piristää kuulemma kummasti.

bic 2

Sunnuntaita!

PS. Vesi on kaveri

Kommentit (12)
  1. Ei jumalauta Kaisa! 😀 Oot kyllä niin ihanan pirteä, sopivasti hullu ja rankemman (eli just parhaan!) huumorin omaava typsykkä! 😀 Sulla on juurikin sopivan lennokas ja menevä kirjoitustyyli – ja voin kertoa että harva saa tekstin pohjalta ihmisiä nauramaan! Mulla on nimittäin ollut viimeisen kahden tunnin aikana niin ristiriitaisia tunne-elämyksiä itseni kanssa blogiasi lukiessa; oon samalla yrittänyt pidättäytyä naurusta (olen anoppilassa kylässä, kello on 05.12 aamulla ja ukkoni kuorsaa vieressä) ja yrittänyt samalla estää kuolaa valumasta. Totaalirepeäminen tapahtui mustapapubrownie-reseptin kohdalla, kun kerroit hauskasti nuolleesi sauvasekoittimen, jonka jälkeen tajusin harrastavani sitä itsekin. Ja siis voi LUOJA noita sun puurosörsselimörsseli-ohjeita, leivontaohjeista puhumattakaan! Oon kirjoittanut itselleni pitkän listan siitä, mitä mun täytyy kaupasta seuraavaksi ostaa, (nimim. lähes puoli vuotta pidättäytynyt ostamasta vaniljaheraa, vaikkakin lähes jokainen ohjeesi sen vaatii) joista vaniljahera listaykkösenä. Olen melkein suunnitellut viikonpäivät niin, että pääsen kokeilemaan kaikki reseptit! Vai onkohan tämä vain sitä tavanomaista kelloaamuviiden hulluutta?! Täytyy sanoa että mikään ei enää muuta mun käsitystä sinusta! Oot aivan huikee ihminen ja persoona, sun kaltaisia tyyppejä haalisin mielelläni kasan omaan kaveripiiriini 🙂

    Itse kirjoitan päiväkirjatyyppistä blogia, jonka olen kertonut (toim. huom!) vain lähimmille, 10 parhaalle ystävälleni. Olen myös maininnut muutaman kerran liitteen kera sun blogisi, kun olen kokeillut uusia rankimpia reseptejäsi!

    En tiedä mistä tämä inspiraatio johti näin pitkän tekstin kirjoittamiseen,mut jotenkin musta vaan tuntui että tää piti nyt kertoa: kaisa oot huippu!!

    P.S mua ei yhtään haittaa tää sun ”uudistus” blogiin, sama kaisahan sää oot vieläki! Ja kivaa lukea sun arjesta! Hyvää jatkoa sinne, ja onnea ansaitsemistasi palkinnoista <3

  2. Olen seurannut blogiasi aivan sen alkuajoista saakka. Olen lukenut useita eri blogeja, mutta lopulta kyllästynyt muihin ja jatkanut ainoastaan sinun seuraamistasi päivittäin sekä Instagramissa että täällä blogisi puolella. Jokin on koukuttanut minut (ja monet muut) sinuun aivan täysin. Epäilen, että se johtuu blogistasi välittyvästä elämänilosta. Oli päivä millainen tahansa, vaikutat pirteältä ja tekstisi on taidokkaasti pilke silmäkulmassa kirjoitettu. Blogin alkuperäinen sanoma, tavallisista arkiaamuista nautiskelu, on aivan loistava ja olen ottanut sen osaksi omaa elämääni, kiitos! Lisäksi Instsgram-tilisi on hauska ja kaunis! Tuntuu, että olen sinun elämääsi seuraamalla löytänyt aivan uuden perspektiivin arkeeni. Liikunta, terveellinen ruoka, hulluttelu ja kauniista asioista nauttiminen ovat muuttuneet asioiksi, joita olen blogiasi luettua alkanut tavoitella, ja todellakin tullut sen myötä onnellisemmaksi. Tuntuu, että olet oikeasti samanlainen kuin The Good Morning; helposti innostuva, rempseä, elämäniloinen neito, joka elää jokaisen päivän täysillä. Kiitos tästä sanomasta, joka ainakin minun elämääni on blogistasi välittynyt! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *