Upgreidattu avispasta

Onnellisuutta on se, kun tulee illalla kotiin ja ruoka on pientä raastamista vaille valmiina. Jääkaapissa oli nimittäin odottamassa ja maustumassa avocadopasta-kastike, jonka kaveriksi täytyi vain pyöräyttää kesäkurpitsapastaa ja näin kolean kesäpäivän semiraaka illallinen oli valmis. Semiraaka kastikkeen kuningattaren, parmesaanin takia. Se annettakoon anteeksi, koska no, parmesaani = parasta. 😉 Näin meillä sitten näköjään vietetään juhannuksen aatonaattoiltaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruokajuomana viininpuutteessa toimi raikas, jääkaappikylmä kevyesti suolattu sitruunavesi. Kuvissa muuten myös pientä sneakpeekiä meidän partsilta! Jatkoa luvassa…

Mahtavaa juhannusta! Tehkäähän paljon taikoja <3

Kommentit (9)
  1. Miten paljon laitat suolaa veteen ja mitä suolaa käytät?

    Kiva blogi!

  2. hei miten oot saanu ton kesäkurpitsan noin ohuiks siivuiks? onks sulla joku spiralizer vai mitä 😀

    1. Kesäkurpitsapasta
      Yhdestä kesäkurpitsasta tulee kaksi annosta pastaa.
      Pese kesäkurpitsa hyvin ja leikkaa siitä juustohöylällä ohuita pitkiä levyjä. Leikkaa levyistä pitkiä ohuita nauhoja. Laita suolalla maustettu vesi kiuhumaan kattilaan ja kun vesi kiehuu laita kesäkurpitsasuikaleet kiehuvaan veteen kahdeksi minuutiksi. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu, eikä ”pastasta” tule liian lötköä.

      1. Mulla on siihen tarkoitettu sellainen zucchinipastakone, mikä sen nimi nyt onkaan 😀 Aika edullinen ja todella monikäyttöinen, suosittelen hankkimista! 🙂

        1. Moikka, mistä oot Kaisa sen koneen hommannu? Saako mistään nettikaupasta?

          Ihana saada kevyempi vaihtoehto lempiruualleni<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *