Uskomatonta

Huonettani koristaa tällä hetkellä uusi taulu. Se on kaunis, arvokas ja tärkeä minulle. Se todistaa olemassaolollaan, että omia unelmia tulee seurata aina.

Vuosi sitten kirjoittelin blogini ensimmäisiä postauksia. Minulla oli varmaankin kaksi lukijaa, joille naputtelin pohdintoja ja jaoin alkeellisia reseptejäni. Voi että kun silloin olisin tiennyt, että se alkuräpiköinti tuo minut vuoden kuluttua tähän pisteeseen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… nimittäin The Good Morning sijoittui viikonloppuna Inspiration Blog Awardseissa kolmanneksi inspiroivimmaksi ruokablogiksi. En pysty sanoin kuvailemaan kuinka kiitollinen ja otettu olen tästä kunniasta. Fiilis on yhtä hämmentynyt ja yllättynyt kuin gaalaa edeltävänä perjantaina, kun sain kuulla, että kirjoitin tänä syksynä kahdesta reaalista laudaturit. Haluaisiko joku kertoa mitä täällä tapahtuu?

Tämä syksy on ollut minulle kaikin puolin aika hektinen ja täynnä muutoksia. Blogin siirtyminen Indiedaysille ja sitä kautta töiden tekeminen opiskelun ohella, ylioppilaskirjoitukset ja ero poikaystävästä. Kaikki ängettynä samaan syksyyn. Silti saan vain ihmetellä, että kuinka olen onnistunut selviytymään kaikesta ns. kunnialla? Eroa en halua sen enempää puida blogin puolella, toivottavasti ymmärrätte. Sen voin kuitenkin sanoa että nyt on asiat paremmin kuin pitkään aikaan, olen onnellinen.

Tämä ruokablogien kolmas sija todella kruunasi ja melkeimpä pelasti tämän syksyn. Tämä saavutus auttaa minua uskomaan, että tekemiselläni on todella tarkoitus ja ettei pidä luovuttaa vaikka välillä on vaikeaa. Kiitos joka ikisestä äänestä tuhannesti! Nyt on syksy sinetöity pakettiin ja lähden ilolla ja onnella kohti talvea. Mitähän kaikkea se tuo tullessaan?

Rakkaudella teidän Kaisanne

PS. Ihanaakin ihanemmasta gaalasta lisää myöhemmin!

Kommentit (69)
  1. Kaisa, kiitos aivan mahtavasta blogista ja upeista resepteistä. Olen seurannut blogiasi lopputalvesta ja en voi kuin ihmetellä sitä positiivisuutta ja elämäniloa, mikä välittyy tekstistäsi. Mieltä lämmittää, kuinka noin nuori ihminen (älä ota tätä minään tytöttelynä, päinvastoin!) voi olla noin luova ja kekseliäs. Nykypäivän fitness-boomi on tietysti aiheuttanut nuorissakin tietynlaisia muutoksia ruokailutottumusten suhteen, verrattuna esimerkiksi omiin lukioaikoihini, joista ei ole kuin viisi vuotta aikaa. Silloin ei kyllä kiinnitetty näin paljon huomiota terveelliseen herkutteluun ja koulussakin tuli naposteltua suklaata ja muita epäterveellisiä välipaloja.
    Terveysalan opiskelijana voin sanoa, että olen todella ilahtunut tästä suunnanmuutoksesta ja on upeaa, että ajat näin tärkeää asiaa eteenpäin!! Terveelliset elämäntavat omaksutaan jo nuorena, ja on upeaa että tarjoat siihen mahdollisuuden muillekin. Jatka samaan malliin, olet terveellinen ja loistava esikuva nuorille!
    Jossain kommenttiosiossa kerroit, että sinun täytyy huolehtia omasta jaksamisestasi. Näin on ehdottomasti, anna itsellesi aikaa ja muista hemmotella itseäsi säännöllisin väliajoin. Onneksi joulu tulee ja tarjoaa ehkä hyvän hengähdystauon. Ja mitä blogin ylläpitämiseen tulee, se on aivan toissijaista, jos tuntuu että oma jaksaminen kärsii. Olet kuitenkin niin nuori vielä, ettei kenenkään kuulu palaa loppuun vielä tuossa vaiheessa, eikä tietysti koskaan!! Burn outtia on miljoona kertaa helpompi ennaltaehkäistä kuin hoitaa. 🙂
    Tsemppiä ja valoa ja aivan ihanaa joulunodotusta sulle ihana Kaisa! <3

    1. … ja tietenkin onnea upeasta saavutuksesta!! Mieletön suoritus bloggaajalta, joka on näin ”alkutekijöissä” verrattuna vaikka Kinuskikissaan 🙂

  2. Wau! Onnea vielä ihan hirmusesti<3 Sun blogi on ehdottomasti yks lemppareista ja antaa mulle paljon insiraatiota terveelliseen kokkaamiseen ja elämäntapaan:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *