Uuden arjen äärellä

Kaisaminni.jpg

Meitsi on täällä taas! Huhhuh, eikai tässä muuta voi sanoa. Kesäni on mennyt harvinaisen lomailevissa merkeissä (kiitos sää, kiitos elämäntilanne), ja nyt on tullut taas aika ihanan arjen. Kaksi viikkoa ehdin vielä omistautua vanhalle elämälleni, eli mm. tälle blogille, kunnes pääsen kokemaan uuden ja erittäin hasardin kuuloisen elämäntilanteen: opiskelijuuden ja yrittäjyyden yhdistämisen.

Homman nimihän on sellainen, että joko:

1. Toinen näistä kärsii. Toivottavasti se ei ole työt. Eikä opinnot. 

2. Molemmat kärsivät. (Tämä olisi jo vähän reilumpi vaihtoehto)

3. En näe enää ikinä kavereitani saati ehdi treffailla miehiä. (Hyvästi oksitosiini ja tervetuloa muut huumeet!)

4. Saan burnoutin.

5. Lopetan kaiken elämässä ja muutan maalle. (Pelottavaa, kuinka houkuttelevalta tämä ajatus tuntuu jo nyt)

6. Grunttaan viisi vuotta menemään ihan pomona, joka jonglööraa menemään ja händlää kaksoiselämänsä, vaikka onkin koko ajan pikkuisen kireämpi versio minusta. (Tämä luonnollisesti on tavoitteemme)

Mitäpä vaihtoehtoa veikkaatte? Kaikki vinkit yrittäjyyden ja yliopisto-opintojen yhdistämisestä tänne, kiitos! 

Kaisaminni2.jpg

Kaikki mikä ei ole paskaa, on kusta, ja kaikki mikä on uutta, on hyväksi. Näillä ajatuksilla uutta ja tuntematonta kohti. Mutta ensin kaksi viikkoa kahvia, töitä ja henkistä valmistautumista. 

Eloisaa elokuuta hanipööt. Palataan ihan pian lomalla kiteytyneiden ajatusteni kera! Nämä kuvat on otettu viimesimmältä kesäreissulta, aivan Ahvenanmaan pohjoisosasta. Tänä kesänä ei ole kyllä tarvinnut säiden puolesta mennä merta edemmäksi kalaan, kun trooppinen paratiisi on tullut meidän luoksemme tänne Pohjolaan!

Kommentit (7)
  1. Henna Kkkkkkkkkkkk
    7.9.2018, 08:05

    Organisointi, organisointi ja vielä kerran organisointi! Itse käyn 40h/viikko töissä, pyöritän ”harrastusmielessä” sijoitusyhtiötä ja yritän opiskella täyspäiväisesti. Olen oppinut olemaan armollinen itselleni, se on ollut ainut syy miten olen edelleen järissäni. Keväällä ahneus iski ja otin tälle syksylle kahdeksan 5op kurssia (tiedän, ei mitään järkeä), mutta ajattelin ottaa tämän haasteena ja jos tästä selviän selviän mistä vain. Oman pääkoppani takia olen myös päättänyt pyhittää joka toisen viikonlopun muulle elämälle, okei voi olla että se tulee menemään joka kolmanneksi viikonlopuksi, mutta mä oon tehnyt itselleni tarkat aikataulut eikä mua stressaa yhtään. Olen päättänyt, että jos näyttää pahalle jätän suosiolla joitakin kursseja käymättä, mutta toistaiseksi aikautaulut näyttäisi aika hyvälle ja lokakuulle olen jopa varannut viikon etelänmatkan!

  2. Sullahan on kenties paras yhtälö. Opinnot oman kokemuksen mukaan joustaa vähintään kohtalaisesti. Opiskelen myös helsingin yliopistossa, joskin eri alaa, mutta läheskään kaikki opinnot ei ole läsnäolo pakollisia. Yrittäjän työtkään ei kenties ole niin paikkaan ja aikaan sidottu kuin palkansaajan. On myös tyyppejä, jotka opiskelee palkkatyön ohella ja esim hoitaa perhettä siinä samalla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *