Värisokee mut nopee

”Hei, tulisitsä ottaa musta pari kuvaa iha nopee?”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAnopeeOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä en lähtökohtaisesti pidä aurinkolaseista. Vaikka ne näyttää ulospäin coolilta, ne poistaa käyttäjältään kauniista maailmasta kaiken valon ja värit ja estää keskustelukumppania näkemästä todellisia ajatuksia ja tunteita ja tarttumasta pieniin sävyeroihin kommunikoinnissa. Mulle nautinnollinen keskustelu nimittäin tarkoittaa ennen kaikkea intensiivistä katsekontaktia ja jatkuvaa tilanteenlukua. Häiritsee jos kaikki mun ilmeet ja lämpimät katseet menee harakoille.

Kerran joskus nuorempana keskustelin uuden tuttavan kanssa aurinkolasit päässä, kunnes jossain vaiheessa otin ne pois ja hän yllättyi että herranjestas, ai sä olit noin kaunis. Miksi sä peität tollaset silmät laseilla? Se jäi jotenkin mieleen. Ehkä nuorena kaikki kohteliaisuudet ja epäkohteliaisuudet jää mieleen. Ehkä se alkoi vaikuttaa myös mun aurinkolasien käyttöön?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joka tapauksessa meikäläinen ei siis huvikseen arskoja päähänsä vedä. Jos vedän, niissä täytyy todellakin olla jokin juju. Näillä alkupohjustuksilla: voi jumaleissön kun löytykin perhanan mageet arskat! Näillä mä uhraan mielelläni kaikki Helsingin värit eli 50 eri harmaansävyä. Siippakin on jo hankittu niin ei tartte räpsytellä kenellekään silmiä terdeillä, vaan voi vetää vaan nopeesti ohi. Siis tosi nopeesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasit: nopeet.fi

Kommentit (8)
  1. Oot kyl niil upea tapaus!

    Minkä merkkiset sun valkoset lenkkarit on näissä kuvissa?

    1. Voi kiitos! 🙂 Lenkkarit, tai oikeastaan tossut, on Zarasta ostettu pari vuotta sitten.

  2. Ohhoh ootpa upean näköinen! Vau!! 🙂

    P.S. Värjäätkö hiuksia?

    1. Kiitos 🙂 Käyn ehkä puolen vuoden välein raidottamassa juuriin ohuita kylmiä raitija, mutta aika vaalee on luonnostaan ja aurinko + hopeatuotteet kans vaalentaa ja kirkastaa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *