Vauvalook vai räpsyripset part 2

Mikä piristäisi jo valmiiksi aurinkoista maanantaita enemmän kuin pikku hömppä? Pikku ripsihömppä. Kauniiksi kesää varten ja niin edelleen.

Kuten muistatte, olen mukana Indiedaysin ja Swiss Clinicin Swiss Lashes -kampanjassa, jonka tiimoila olen nyt kokeillut ripsiseerumia kuuden viikon ajan. Tuliko tuloksia? Ekan postauksen lähtötilanteen kera löydätte siis täältä. Ripsien luvattiin pidentyvän ja vahvistuvan.

Mennään pidemmittä puheitta ennen ja jälkeen -kuviin.

IMG_0362

(Omat ripset tahtoo olla kyllä niin vaaleat, että aika vaikeaa ottaa naturellia ja uskottavaa ennen ja jälkeen kuvaa)

Seerumin käytön aikana en varsinaisesti huomannut ripsien kasvavan silmissä, ja ajattelin jo että jaahas, tällainen tuote. Mutta sitten eräänä kauniina aamupäivänä join kahvia keittiönpöydän äärellä ja ikkunasta kajasti auringonvalo. Sellainen ihana kevään ensimerkki. Käynnissä oli jokin keskustelu, jonka lomassa sitten laitoin kyynärpäät pöytää vasten ja nojasin päätä käsiini. Siinä pidellessäni otsaa huomasin keittiönpöytään tulevan varjon. Herranjumala, onko nuo mun ripset? Olin käyttänyt seerumia sekä ala- että yläripsiin ja nyt pöydältä näkyi sivuprofiili pitkistä räpsyripsistä jotka räpsyttelivät kiinni auki kiinni auki. Koskettelin ripsiäni ja ne tuntuivatkin pitkiltä. Niiden väri oli siis niin vaalea, että eron näki vain varjon kautta, haha! Tässä kohtaa tuli varmaan kaikille ilmi, etten ollut hirveämmin meikannut 6 viikkoon.

Koitin siinä sitten alkaa säätää puhelimen kanssa ja ottaa teille kuvaa varjosta samalla kun facepalmaan. Se ei onnistunut, harmi. Keskustelukumppanille piti vain todeta että hei sori, pieni hetki. #bloggerproblems.

Mitä olette mieltä kuvista? Onko mitään muutosta havaittavissa?

Jos kiinnostus hankkia tuote heräsi, koodilla Thegoodmorning saa 10 euroa alennusta Swiss Lashes -ripsiseerumista. Tuotteen normaalihintahan on 159 euroa, ja se on nyt tarjouksessa 99 euroa. Koodilla saa siis vielä 10 euroa hinnasta pois, eli hinnaksi jää vain 89 euroa. Niin ja samaista koodia käyttämällä 10 euron alennuksen saa ripseseerumin lisäksi ihan mistä tahansa yli 50 euron ostoksesta.

Jos Swiss Clinicin kauneustuotteet kiinnostaa niin käykää shoppailemassa!

Kommentit (35)
  1. Ehdottaisin kyllä tässä vaiheessa, että kertoisit suoraan blogin jatkoista. Ihan hullua, että blogiin tullaan ennemmin kommenttien kuin postausten vuoksi – eikä sillä hyvällä tavalla. Eihän siinä tarvitsisi sen kummemmin selitellä mahdollista omaa tilannetta (se ei tosiaan kellekään blogin lukijalle minun mielestäni kuulu), mutta tässä taitaa provosoitua pikkuhiljaa itse kukin.

    Pääsisit ehkä itsekin helpommalla, tuskin on kiva lukea joitakin näistä kommenteista. :/ toki tiedät itse oman tilanteesi parhaiten, mutta oli nyt ihan pakko kommentoida kun kommenttilootat ovat tämän näköisiä.

    Hyviä kevään jatkoja kaikille 🙂

  2. Hei Kaisa! Olis todella ihanaa, jos kertoisit missä mennään ja mitä sulle kuuluu. Sun blogis on ollu parhaimpia blogeja, joita oon lukenu ja olis todella surullista, jos en voiskaan enää lukea sun mahtavia juttuja.
    Eihän sille mitään voi, jos elämäntilanteet muuttuu ja toisista asioista tulee tärkeämpiä kuin toisista. Mulla on vaan ihan järkyttävä ikävä sun kirjoituksia. Oon seurannu sun blogia melkeinpä alusta asti, ja toivon vilpittömästi, että kaikki on kunnossa. Tsemppiä, kyllä se siitä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *