Viimeinen ilta Pariisissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olemme Mami Go Go -blogin Mintun kanssa mukana Tjäreborgin ja Indiedaysin kampanjassa, jonka tiimoilta pääsimme matkalle Pariisiin. Emme tunteneet ennen matkaa toisiamme laisinkaan.

Nyt on takana Pariisin yö, puolentoista tunnin mittaiset unet, lento Suomeen, ihana kotiinpaluu ja kymmenien matkan aikana tulleiden sähköpostien läpikäyminen. Huh mikä vuorokausi!

Myönnettäköön, että alkuperäinen ajatuksemme oli lähteä suoraan baarista kentälle, jotta voisimme bailata mahdollisimman pitkään, mutta kyllähän se perhana alkoi ramasemaan Le Carmen’in tanssilattialla siihen malliin, että kolmen aikoihin oli mentävä hotellille simahtamaan ennen kuin herätyskello soisi kello viisi. Onneksi menimme! Lento olisi voinut muuten olla next to hell -kokemus.

Ennen Carmenille päätymistä löysimme todella sympaattisen, selkeästi paikallisten nuorten suosiman, drinkkipaikan nimeltä Le Beho ollessamme shoppailemassa Rue de Rivolin läheisyydessä. Kun laukut painaa, jalkoja särkee ja janottaa, on aika vaikea olla huomaamatta sivukujalta kantautuvaa narua sekä kylttiä, jossa lukee ”happy hours”.

Parin drinkin jälkeen jatkoimme shoppailuoperaatiota ”etsi puettavaa illaksi”, joka omalla kohdaltani ratkesi ensimmäisen putiikin kohdalla. Hame, jota en olisi varmaan ostanut ilman niitä kahta drinkkiä. Selkeä heräteostos, mutta kumma kyllä; oikeastaan se on tosi kiva vieläkin! Vai mitä te olette mieltä?

IMG_1491Processed with VSCOcam with b1 preset

Heräteostelun ja pynttäytymisten jälkeen menimme vielä viimeiselle illalliselle (ihanaa kun etelämpänä Euroopassa on täysin ok illallistaa klo 23!), josta jatkoimme klubille. Säästimme huvit viimeiselle illalle, jottei yhtäkään kolmesta päivästä menisi hukkaan väsymykselle ja jumitukselle, mutta oikeastaan kolmen päivän kiertelyn jälkeen kiinnostus jorata vs. kiinnostus rojahtaa sänkyyn oli aika selkeä tappio ensimmäiselle. No, tulipahan koettua vähän yötäkin! Ehkä ensi reissulla täytyy taktikoida suunnaten kaikki voimavarat yöelämään. (Tjäreborg, mites olis Euroopan parhaat bilekaupungit -kamppis? Ilmoittaudun halukkaaksi!)

Processed with VSCOcam with f2 presetIMG_1534

”Väsynyt mutta onnellinen” -selfie sekä aamuhämärä Pariisi. Näihin kuviin on hyvä lopettaa kotoutumiskertomus. Minttu on kyllä ihan paras tyyppi! Kolmen päivän tiivis yhteiselo sai fiiliksen, kuin olisimme tunteneet tosi kauan. Tulimme heti hyvin toimeen ja nauroimme ihan älyttömästi. Kiitos matkaseurasta Minttu ja kiitos matkasta Tjäreborg ja Indiedays! Niin ja kiitos ranskalaiselle ruokakulttuurille vuoden hiilariövereistä! Viimeiset macaronit pisteltiin poskeen Helsinki-Vantaalla.

Pariisi-aiheiset postaukset jatkuvat vielä. Tulossa ainakin ihania katutyylejä ja hyviä ruokapaikkoja! Palataan!

Meidän vinkeistä kootun Pariisin matkaoppaan voit kurkata täältä!

Kommentit (5)
  1. heiii ihana kaisa! voitko kertoa mista tuo ihana hame on!?

    1. H&m:stä! 🙂

  2. Ah ihana kuulla että joku muukin on ihan hyvällä omallatunnolla vetänyt rehelliset mättöhiilariöverit;D itellä just menossa syysloma koulusta, ja to täytin vuosia. Sitä edelsi parin päivän sveitsin reissu joten koko viikkohan onkin mennyt suklaa-pulla-karkki-alkoholi meiningillä:D mutta ei se mitään, huomenna maanantai, josta taas uuteen nousuun terveilyjen suhteen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *