Vinkkuu, tapaksii ja saakelin kylmä kesäilta

Tiedättekö kun on illalla ulkona ja tokan tai kolmannen viinilasin jälkeen hiipii se ajatus huomisesta. Tuntuu että mitä tylsemmäksi ja hyötyajattelevammaksi paskiaiseksi sitä tässä elämänvarrella muuttuu, sitä harvemmin tulee uhrattua seuraavan päivän treenit ja aikaisin heräämisen sillä hinnalla että jatkaisi vielä iltaa. Raja, missä sivistynyt juominen muuttuu humalaksi on superhäilyvä. Kutsun sitä treenirajaksi (siis sydänterveelliseksi treenirajaksi. Treenatahan voi vaikka pahimmassa krapulassa, jos on valmis esim. kuolemaan). Kun se raja on ylitetty niin ihan sama vetää vaikka tappiin asti, koska huominen on menetetty joka tapauksessa. Karrikoiden.

Olen kuitenkin iloinen, kun olen saanut taottua päähäni sen että kohtuullinen alkoholi ja treeni sopivat ihan hyvin yhteen. Ei tarvitse olla ehdoton. Eilen illalla oltiin siskon kanssa kaksistaan juhlimassa hänen synttäreitään Soil Wine Roomissa. Päädyin treenirajapohdinnoissani kolmeen alkoholiannokseen. Tänään on ihan fresh olo! Paitsi että turvonneet silmät kertoo ruuan suolapitoisuuden, heh. Suola <3

untitled

Nam! Jos kiinnostaa viini ja tapakset niin suosittelen. Oli ihana tilata monta erilaista dishiä pitkin iltaa ja napostella viinin lomassa.

Eilen oli muutenkin viikko jo vähän niinkuin taputeltu, eli ilta tuli kuin tilauksesta. Tällä viikolla ei ole ollut koulua joten olen omistanut päivät itselleni ja illat kesäteatteritreeneille. Nyt on ihan vapaata. Paitsi että huomenna on pukusovitus! Jännittävää nähdä missä hepineissä sitä heilutaan 40 esitystä läpi! Oh my god. Lippuja ja lisätietoja Rosvo-Roopeen voi muuten tsekkailla täältä, jos kiinnostaa!

Edelleen: life is good. For now.

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *