Vuonna 2018 minusta tuli seksibloggaaja

Olen aloittanut vuoden 2018 henkisen paketoinnin, ja tulipa muun muassa huomattua sellainen asia, että olen ollut kuluneena vuonna melko paljon esillä mediassa. Itseasiassa enemmän kuin koskaan aiemmin.

Siinä missä vuonna 2014 oli iso juttu, kun nyt.fi listasi minut yhdeksi Suomen kymmenestä mielenkiintoisimmasta instagrammaajasta, joita kannattaa seurata, tehtiin minusta tänä vuonna henkilökuva Helsingin Sanomiin, olin mukana kolmessa (1, 2, 3) Ilta-Sanomien seksuaalisuutta käsittelevässä artikkelissa sekä videolla, Yle Akuutti jututti minua mm. pillu-sanan käytöstä ja kävin Radio Helsingin sekä Bassoradion podcasteissa pohtimassa seksuaalisuutta. Ainoastaan tv-esiintyminen jäi ensi vuoteen, heh.

_MG_6975.jpg

Vaikka haluaisin itseäni selkään taputtaen ajatella, että olen vihdoin edennyt kuusivuotisella blogiurallani siihen pisteeseen, että olen kestonaama mediassa, on tottakai iso syy minusta tehtyihin juttuihin ollut se, että olen viimeisen vuoden aikana käsitellyt erityisen paljon seksuaalisuutta. 

Kuulen usein itsestäni käytettävän sanaa ”rohkea”, mutta ihan oikeasti seksuaalisuudesta puhuminen ei eroa mitenkään siitä, kun puhuin vuonna 2014 fitneksestä. Siis ei mitenkään. Se ei ole sen rohkeampaa, sen erikoisempaa, sen intiimimpää, sen henkilökohtaisempaa. Minulle.

_MG_6943.jpg

Rohkeinta mitä olen tehnyt, on se, kun esitin henkilökohtaisesta ja kipeästä aiheesta itse tekemäni monologin erään teatterin pääsykokeissa raadin tuijottaessa minua ”voi vittu nyt oikeesti” -ilmeellä. Tai se, kun lauloin eräissä toisissa pääsykokeissa hipihiljaisessa salissa, vaikka olin pyörtyä jännityksestä. Tai se, kun tein roolin, jossa kehoni oli vuorattu ihonväriseen sukkahousuun ja näyttelin englanniksi masentunutta nymfomaania joka riehui punaisella sohvallaan.

Se oli rohkeaa. Minulle.

Mutta tämä, että osallistun internetissä omalta osaltani seksuaalisuuskeskusteluun, on minulle vain omien arvojen mukaan toimimista. Yleistä maailman parantamista.

_MG_6967.jpg

Kuvat: Josefiina Turkulainen

Keskustelua seksuaalisuudesta jatkan muuten vastedes myös audion muodossa, kun Himocast – podcast ihanasta hikoilusta – starttaa ensi viikolla! Hitto, että tätä on odotettu! Himocastista lisää torstaina 20.12., kun ensimmäinen jakso tulee ulos. Laitapa sillä aikaa seurantaan @himocast Instagramissa!

Ihanaa viikonloppua!

PS. Ai niin! Vallan unohdin hennatatuointi-casen IS:ssä! 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *