Vuosi ja minä vaihduimme

Hei, minä täällä!

Vuosi vaihtui, huh. Tässä vaiheessa sitä ehtii vasta ajatella. Mihin koko joulukuu edes katosi? Lähdin joululoman viettoon ajatellen etten tee mitään muuta kuin makaa, treenaa ja syö hitosti. Se on paras resepti joululomalle. No, lähdinkin sitten vähän erilaisen reseptin kanssa kotiin. Nimittäin astuin lasinsiruun, pääsin viettämään joulupäivää päivystykseen, kokemaan kivuliaan lasinsirunkaiveluoperaation ja jäämään saikulle loppuvuodeksi. Helsinkiin palattuani alkoi sitten muuttorumba. Niin, muutin siis vuodenvaihteessa Itä-Helsinkiin. Koko ajatus ei tunnu enää edes niin absurdilta kuin aluksi (itääntymisen ensimmäiset merkit?). Laatikkojen pakkaamisen, kantamisen ja purkamisen ohella vuoden vaihtuminen onkin mennyt vähän siinä sivussa, vaikka onneksi pääsin hetkeksi epäkonmarinoitua irtaimistoani pakoon Hotel Clarioniin uuden vuoden aattona tyttöjen kanssa. Se oli täydellinen piristys lusikkojen jaon keskellä.

Niin, lusikat meni jakoon. En osaa määritellä suhdettamme mitenkään kovin tarkasti edes itselleni, mutta pidämme toisistamme ja haluamme tavata toisiamme edelleen, sillälailla hengitysrakojen kera. Ehkä se on paras ilmaisu tälle kaikelle hulluudelle.

Huh, nyt jalka alkaa parantua, laatikot alkaa olla purettuina ja meitsin itääntyminen alkaa siirtyä vaihteelle kaksi. (toim. huom. nämä kuvat on otettu vielä Töölössä ja tuo tyttö näyttää jo ihan oudolta)

Mutta hei, vuosi 2017, minulla on sinulle pari sanaa:

Ajattelin aloittaa sinut tekemällä jotain itselleni hyvin haastavaa. Ajattelin nimittäin harjoitella järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja inhottavien asioiden hoitamista. Huomasin vuodesta 2016, että kaipaan elämääni säännöllisyyttä ja sitoutumista siihen, mihin ryhdyn. Minä nimittäin tapaan aloittaa ja sitten lopettaa. Minä haluan että sinä olet sekä yhteiskunnallisesti että myös minulle henkilökohtaisesti parempi vuosi ja aion omalta osaltani tehdä pari lupausta (voit ajatella näitä myös toiveina, jos sinulla on jokin kyky auttaa niiden toteutumisessa).

1. Minä haluan pystyä sulkemaan turhautuneisuuden ja toivottomuuden tunteita ja keskittyä olennaiseen. Keksittyä siihen että juon sen vesilasin loppuun jota olin juomassa ja laitan ne astiat koneeseen ja puen ne lenkkarit jalkaan, vaikka mieleeni juolahti juuri kaikki, mikä on pilalla tässä maailmassa. Aina kun huomaan, että blenderöin smoothietani kulmat rutussa, lupaan muistaa hymyillä ja olla kiitollinen. Siitä smoothiesta, ja kaikesta muustakin.

2. Minä haluan löytää kodin. Sellaisen lämpimän, jonka keittiön lattialla maata. (TOIM. HUOM. KIRJOITIN NÄMÄ TOIVEET JOULUN AIKOIHIN JA TATTADAA TÄMÄ ONKIN TOTEUTUNUT JO ENNEN KUIN VUOSI EDES VAIHTUI!!! JEEEEEEEEEEEEE!!!)

3. Minä haluan aloittaa jonkin kiinnostavan asian opiskelun. Haluan uppoutua siihen ja antaa sen tarjota minulle pitkänäköisempää katsetta elämään. Se voi olla taidetta, tiedettä tai kulttuuria tai jotain mitä ei ole vielä edes olemassa.

Muuta en toivo, paitsi tietty terveyttä. Kaikki muu mahdollinen on plussaa. Kiitos myös niistä asioista.

Toiveikkaampaa vuotta meille kaikille!

Kommentit (4)
  1. Sä oot kyl Kaisa sellanen tyyppi etten vaan voi kun ihailla oikeestaan kaikkee mitä teet, koska sua ei näytä ikinä kiinnostavan mitä kukaan sun puuhista ajattelee ja se jos mikä on oikeesti niin ihailtavaa.
    Vaikutat just niin mahtavalta ja hauskalta tyypiltä mitä sä varmaan ootkin. Musta tuntuu et sä voit kyl tehdä ihan mitä vaan sä ikin haluut tai keksit.

    Kaikkee hyvää tälle vuodelle ja pysy just tollasena kun oot. Ja se on ihan ok jättää välillä tiskit pöydälle ja olla laittamatta lenkkareita jalkaan. Ihan täysin ok. Oikeesti.

    1. Voi ei, apua, kiitos! 😀 Hienoja sanoja… Huh. Kaikkea hyvää sulle uuteen vuoteen! 🙂

  2. Kuinka itään muutit? : ) Kallioon vai Vuosaareen vai jotain siltä väliltä? Jossei muuta niin Idässä on rennompaa, hyvässä ja pahassa : D Tsemppiä uuteen vuoteen!

    1. Jotain siitä väliltä! 😀 Haha, joo no on Töölöön verrattuna rennompaa ja Kallioon verrattuna pikkukaupunkimaisempaa. Mut nautin! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *