YOLO – You Only Lifted Once

10012284_627534787302418_1502309913_o-1

Mitä sinä tekisit, jos nämä jätkät ehdottaisivat, että osallistuisit heidän valmennukseen? Ööö… ootas kun mietin. Suostuisin, suostuisin… vaaai suostuisin? Ei sillä, tuollaisten ehdotuksesta saattaisin lähteä vaikka Siperiaan. Mutta koitetaan pysyä aiheessa. Mikä ihmeen valmennus, hauiskääntöjen tekniikkaako? Vähän muutakin.

Lifted eli Jukka, Antti ja Taneli ovat kokonaisvaltaisen, reilun kuukauden mittaisen Life To The Fullest -valmennuksen takana. Valmennus koostuu neljästä eri osa-alueesta; ravinnosta, liikkumisesta, kehonhuollosta(!), sekä ajattelusta ja henkisestä kehityksestä. Aika osuvasti kiteytetty hyvinvointipaketti, sanon minä!

Saan kunnian lähteä messiin oppimaan uutta juuri niistä aiheista, jotka ovat itselleni niin tärkeitä, että kirjoittelen niistä tällaista hupsua palstaa. Samalla pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin, löytämään uusia treenimuotoja ja harjoittamaan nimenomaan sitä kehonhuoltoa. Mistä näitä kivoja juttuja elämään oikein tippuu? Sanopa se… Valmennuksen ensimmäinen luento on nyt tulevana maanantaina. Ravinto- sekä ajatteluluentoja, bikram-joogatunteja ja kahvakuulatreenejä onkin sitten joka viikko aina toukokuulle asti. Jännittävää!

Kiinnostuitko? Loppuunmyytyyn valmennukseen on kuulemma vielä pari peruutuspaikkaa vapaana! Kuten mainittu, ensimmäinen luento on jo maanantaina, joten tässä testataan nyt spontaniutta 😉 Nopeat syövät hitaat! Oletko valmis? LET’S GO!

Lifted.fi:n facebook-sivut löydät täältä ja lisäinfoa kurssista pääset lukemaan heidän sivuiltaan täältä.

”Get inspired, get lifted”

Kommentit (8)
  1. Kuulostaa hyvältä, näyttää vielä paremmalta 😉 let go!!

    1. Haha ;D

  2. Voi jehna, kuulostaa kyllä aivan huipulta! You the lucky girl! 🙂

    1. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *