Ladataan...
Kalliokaksio

Meidän blogi on viettänyt kesälomaa tässä reilu kuukauden, mutta se kertoo vain siitä, että tämä kesä on ollut ihan mahtava. Kelit eivät ole tänäkään kesänä olleet kovin hyvät, mutta se ei ole ainakaan mun menoa haitannut. Kerron vähän lisää mun kesästä postauksen lopussa, mutta tsekataan tähän alkuun, miten mun summer bucket list 2017 onnistui!

1. Mökkijuhannus

Vietettiin tänä vuonna juhannusta isolla porukalla Urjalassa. Kyseessä ei ollut mikään kesämökki, mutta mun mielestä voidaan puhua mökistä, kun ollaan jossain landella :D Meidän juhannuksesta voit lukea lisää täältä!

2. Lenkkeillä tai harrastaa muuta liikuntaa

Mitään sporttikesää en varsinaisesti viettänyt, mutta sain käytyä silloin tällöin lenkillä. Tein myös pitkiä kävelyitä ympäri Helsinkiä, mistä nautin suuresti.

3. Suomenlinnan piknikreissu

En voi uskoa, mutta tämä ei tapahtunut tänä kesänä! Jokavuotinen perinne katkesi nyt tähän kesään ja fiilis on vähän pettynyt tästä.

4. Koko yön läpi valvominen

Mulla oli visio, että olisin istunut kavereiden kanssa koko yön jossain rannalla, juonut viiniä ja katsonut kuinka aurinko nousee. Tässä muodossa tämä ei kuitenkaan toteutunut, vaikka muuten useampikin yö tuli valvottua jatkojen merkeissä... Haha!

5. Ulkomaan reissu

Oon niin onnellinen, että tämä onnistui! Varattiin elokuun alussa äidin kanssa äkkilähdöt Rodokselle, jossa oltiin vajaa viikko. Rodos yllätti positiivisesti matkakohteena eikä se ollut mikään suomijunttien turistipaikka. Oli ihanaa unohtaa täysin kaikki koulu- ja työjutut viikoksi ja ihan vain olla tekemättä yhtään mitään. Lähinnä vain otettiin aurinkoa, syötiin ja shoppailtiin. Ihan parasta.

6. Road trip Hankoon

Tämä on ollut jo monta vuotta mun summer bucket listillä ja nyt, vihdoin ja viimein tänä kesänä se toteutui! Kaunis henäkuinen päivä otettiin Pepin kanssa auto alle ja suunnattiin kohti Hankoa. Ja voi kulkaa, meillä oli ihan mieletön reissu! Yksi kesän kohokohtia ehdottomasti. Makoiltiin rannalla, syötiin ulkona, käytiin terassilla, juotiin viiniä kallioilla, juteltiin syvällisiä, juhlittiin baarissa ja naurettiin kyyneleet silmissä. Tähän reissuun kulminoituu oikeastaan mun kesä. Hanko oli parasta.

7. Sup-lautailu

Tämä ei tapahtunut!

8. Kallio block party ja muut kesäbileet

Kallio block partyt olivat aika farssi omalta osalta. Tulin työreissulta samana iltana takaisin Helsinkiin aika myöhään illalla, joten en ehtinyt seuraamaan yhtään menoja ja meininkejä. Muuten kesässä on kyllä riittänyt paljon hyviä bileitä! Ollaan suorastaan juostu Pepin kanssa keikoilla ja monesti illat ovat venähtäneet :D

9. Käydä Helsingissä paikoissa, missä en ole ennen käynyt

Kuten kirjoitin tuossa aiemmin niin oon tehnyt paljon pitkiä kävelyitä ympäri Helsinkiä. Monesti päädyin samoihin paikkoihin (Töölö ja Hietsu), mutta välillä löytyi uusiakin paikkoja. Pääsin myös tänä kesänä käymään ensimmäistä kertaa Haagan alppiruusupuistossa, superkaunis paikka!

10. Ruisrock

Ruissi meinasi jäädä välistä, kun olin just se juntti, joka ei tajua ostaa lippua ajoissa. Onneksi mulla on maailman parhaat työsuhde-edut ja sain lipun vielä samalla viikolla. Ruissi ei pettänyt tänäkään vuonna, 5/5!

Täytyy todeta, että koko mun kesä oli ihan mieletön. Mulla on tosi onnellinen, ja ennen kaikkea kiitollinen fiilis. Tunnen kiitollisuutta siitä, mitä saan tehdä työkseni. Mulla on ollut tosi hauskoja ja opettavaisia duunireissuja tänä kesänä esimerkiksi festareilla. Myös helikopterilento Jyväskylän Neste Ralliin jäi mieleen. Oon myös kiitollinen, että oon saanut jakaa kaikki parhaat hetket mulle tärkeiden tyyppien kanssa. Tuun muistaa kaikki ne hetket ikuisesti.

xoxo, Minea

Ladataan...