Kantapääopistossa

Päivän oppi: Pääkoppa jaksaa kauemmin kuin kroppa. 

Tiedättekös ystävät hyvät, että tämä blogi on ihan syystä nimeltään Kantapääopistossa. Taipumus joutua tai hakeutua tilanteisiin, joista tuota kantapääopiston oppia irtoaa näyttäisi olevan meinaan hyvin tyypillistä minulle. Osoituksena tästä nyt vaikkapa tämä viimeisin. Minä en muuttanut Nuts Pallas kisan viisvitosen ilmottautumistani 26 kilometrille, kuten vakaa aikomukseni oli. En muuttanut en. Sunnuntai 3.7. oli viimeinen päivä tehdä muutoksia ilmottautumisiin. Sen sijaan, että olisin käynyt tekemässä matkan alennuksen, huomasin ainoastaan varanneeni bussikyydin 55km lähtöön. Päätös mennä juoksemaan viisvitosen kisa on enemmän kuin kaistapäinen. Mulla ei ole missään tapauksessa rahkeita tuolle matkalle. Viimeiset yöt olen nähnyt painajaisia kuolemasta sekä järjestänyt yksi kerrallaan kaikki kotimme laatikot ja kaapit. Järjestelyvimma on tapa rauhoittaa kaaoksessa olevaa mieltä. Pieni järjen hiven päässäni huutaa, että tässä ei ole mitään mieltä. En pysty mitenkään perustelemaan edes itselleni, mihin olen ryhtymässä. Miksi menen 55 kilometrille? Miksi, vaikka tiedän, että vähintäänkin 25 kilometriä matkasta tulee olemaan ihan järjetöntä taistelua. Ainoa selitys on hillitön uteliaisuus. Halu nähdä kuinka pitkälle pystyn venymään. Mielenkiinto sitä tuntematonta kohtaan, joka edessä on. En voi yhtään tietää millainen matkastani on tulossa ja se herättää minussa ihan ennenkokemattoman uteliaisuuden. Näköjään tuo uteliaisuus kumoaa järjen tyystin. Näköjään olen liian utelias. Tai liian hullu...

Oikeasti syy siihen, että en alentanut matkaa piilee tässä: 

 

Asiaan perehtymättömille tiedoksi, että 55 starttaavathan saavat kaikki tuon buffin. Nutsin Jokke on hyvä kauppamies :D 

 

kuva quetesgram.com

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Ou jee! Tsemppiä! ☆☆☆

Hymyileoletupea

Kiitos Mia :) <3

Suvi K.
Sisunainen

Niin kuka täällä puhuikaan maltillisista juoksumatkoista...? 

Mika (Ei varmistettu) http://kevyetkilometrit.blogspot.com

Minä jos joku ymmärrän sua. Sitä miksi tekee asioita joita ei oikeasti voi ymmärtää ja joissa ei ole järkeä. Juoksemisessakin tärkeintä on lähteminen.

En usko että tulet kuolemaan. Todennäköisesti toivot kuolemaa reitin varrella monet kerrat mutta sitä ei ole luvassa. Jos tosin niin sattuisi käymään niin ainakin lähdet tehdessäsi asiaa jota rakastat. Ja vihaat! ;)

Tsemppiä, minäkin odotan sinun raporttiasi innolla!

Hymyileoletupea

Kiitos Mika :) Nimenomaan tuo lähteminen on tärkeintä. Vaikka kieltämättä pelottaa ihan hirmuisesti, niin silti on "pääsis ny jo" -fiilis. Touhu on ihan järjetöntä ja silti toisaalta tuntuu, että missään ei ole enemmän järkeä. 

Ja juurikin tuosta olen lähtenyt, että jos kuolema korjaa, niin teen sitä mitä rakastan (ja vihaan) ja silloin ainakin tietää eläneensä :) 

Kiitos vielä tsempityksestä! Raportti on takuulla tulossa! 

usvanaattori

Mitäpä sitä ei ihminen buffin vuoksi tekisi! :D Tsemppiä, minäkin jään odottelemaan raporttia!

Hymyileoletupea

Juurikin näin! Buffin kiilto silmissä ja iso reikä päässä mennään :D

Kiitos tsempityksestä! Lupaan raportoida tunnelmat heti, kun kykenen :)

poppis

Nutsin Jokke on tosiaan loistava kauppamies. Voit kisan jälkeen muistella taivalluksen tähtihetkiä buffi välillä kaulallasi, välillä päässäsi ja ties mitä muuta käyttöä sille keksitkään ;)

Odotan jo innolla kisaraporttiasi!

Hymyileoletupea

Nimen omaan :D Ja tarvittaessa voin myös ottaa buffin mukaan juoksuun ja hirttäytyä siihen :D :D Moninaiset on buffin käyttömahdollisuudet :)

Kiitos Poppis! Veikkaan, että tulossa on melko viiltävää analyysiä reissusta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.