Ladataan...

Päivän oppi: Syö eka ja sano vasta sitten! 

Perjantaina väsytti, vilutti ja nälätti. Ajattelin, että nyt on saatava keittoo. Keitto toimii meikäläisellä viluun ja nälkäisyyteen aina kuin väärä raha. Ei mikään täytä kurnivaa masua niin hyvin kuin lämpöinen keitto. Tällä kertaa päätin mukailla Lihaviston katumuslaatikon keitoksi. Tuli muuten erittäin maistuvaa ja ajoi asiansa täydellisesti. Vilu lähti ja vatsa tuli täyteen. Päälle villasukat jalkaan ja makeat nokoset. Välisijoituskohteeni emäntä poikkesi käymässä ja tuijotti ihmeissään meikitöntä naamaani ja villasukkalookiani. "Etkö sä ole menossa tänään mihinkään?" No joo kysymys oli sinänsä oikeutettu, että eipä tässä ole viime aikoina paljon tullut villasukissa kämpillä hengailtua. "En". Peitto korville ja pääsin relaamisen ytimeen. Voi mikä laiskottelun autuus! Voisin viettää näitä villasukkaperjantaita useamminkin. Tässäpä reseptiä, jos joku muukin haluaa keittoilla, villasukat on optional mut suosittelen lämpimästi ;) 

 

Ladataan...

Päivän oppi: Miehet ovat ihan yhtä vaikeaselkoisia kuin naiset. Vaikeaselkoisuus on yhtä kuin kykenemättömyyttä olla rehellinen. 

Lilyn toimitus haastoi Lilyläiset listaamaan kolme asiaa, jotka mielestämme tekevät ihmisestä seksikkään. Koska olen ainakin vielä toistaiseksi (joo taannoin tuli pariin otteeseen julistettua, että miehet olit nyt sitte tässä) kallistunut kaksilahkeisten suuntaan, niin kerrotaanpas nyt sitten ne omat turn on:it koskien miehiä. Eli mikä tekee miehestä seksikkään?

1. Converset - Joo Converse-miehet vaan sulattaa mun sydämen. Converse-miehessä on jotain velikultaa, rokkaria ja kunnon miestä yhdistettynä. Tahtoo tommosen, varsinkin ton viimosen. 

2. Raitapaidat* - En ole vielä nähnyt yhtään epäseksikästä miestä raitapaidan sisällä. Niin se vaan on. (*=vaakaraidat t-paidoissa)

3. Miehet, joille ruoka maistuu. Koska mä syön ja paljon. En vaan kestä mitään linnun annoksia syöviä miehiä. Onhan se nyt hemmetin noloa, jos mies tulee ekana täyteen. Näin on kyllä käynyt. Muutamankin kerran.... Toisaalta ei mikään ihme. Meikäläisen ruokahalu on jostain ulkoavaruudesta. 

4. Tatskat - Joo tykkään kovasti. Tykkään kuulla tarinat tatuointien takana. Tykkään tuijottaa niitä. Eläviä kuvia. 

5. Oma elämä, omat harrastukset - Pahin turn off ikinä on se, jos mies sanoo ettei harrasta mitään. Omista jutuistaan innostunut mies on seksikäs. 

6. Parransänki - Klassikko. Aina toimii. Jos tähän yhdistää vielä Converset ja raitapaidan, niin se oli sit siinä :) 

7. Selkäranka - Rehellinen, luotettava mies, jolla on selkärankaa kertoa totuus. Valehtelu on maailman epäseksikkäintä. 

No siinä tuli vähän enemmän kuin 3. Loppuun havainnollistavaa kuvamateriaalia. 

                                      Voi Ryan... (kuva www.ivillage.com.au)

Ladataan...

Päivän oppi: Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää

Tähän sunnuntain dagen efter tunnelmaan sopii pieni valitusvirsi. Nimittäin meikä pahoitti mielensä pari päivää sitten. Tämä tapahtui paikallisen Prisman hevi-osastolla. Huomasin, että osastolle oli tullut salaattibaari. Kätsyä ajattelin. Kunnes menin, tapani mukaan, lukemaan salaattibaarin tuoteselosteita. Niin tässä kohtaa voisi jo todeta, että aletaan menemään metsään. Siis mielestäni metsään mennään jos tomaateista, kananmunasta, kurkusta yms. vihanneksista on tuoteselosteet. Missä kohtaa kananmuna on lakannut olemasta kananmuna ja kurkku kurkku? Siinä kohtaa, kun kananmunan joukkoon ängetään jotain e-koodia, menee mulla herneet nenään. Tässä tapauksessa herneiden lisäksi sinne nenään menee siis myös jotain muutakin. Niiden avulla säilyy herneet nenässä pidempään. Mutta kun ei kuuluis säilyä. Ei ruoan kuulu säilyä pilaantumattomana kauaa. Ei ihmisravinnon kuulu pysyä tuoreena jossain auton hattuhyllyllä kahta viikkoa. Ruoan kuuluu pilaantua piste. 

En mä halua syödä munia kera jonkun ee kolmensadan tai salaattia jollain säilöntäaineella ruiskutettuna. Miksi kaikki pitää nykyään pilata? Kaikki pilataan, jotta mikään ei pilaantuisi. Kuinka väsynyttä tää sitten on? Pehmeetä touhuu! Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Pitäkää munanne, salaattibaarinne ja tunkkinne! 

Pages