Ladataan...

Kantapääopistossa ollaan nyt oltu vähän tauolla johtuen joulu-, tuplasairastus- (juu olin sitten kylkivamman lisäksi jossain mystisessä kuumetaudissa 3 päivää) ja muuttohärdelleistä. Taukoilu jatkuu vielä tovin. Todettakoon kuitenkin, että kylki on parantunut huippuvauhtia. Lisäksi olen vihdoin omassa kodissani. Äksidentistä tuli kuluneeksi eilen 3 viikkoa. Eilen tein tallihommat ja juoksin 6 kilometria. Kylki kipuilee enää ihan pienesti. Melkoinen voittajafiilis!

Muuttolaatikot on purettu, mutta Casa Kantapäässä jatkuu vielä melkoinen vaatehärdelli. Siispä jatkan blogitaukoa vielä hetkisen. Vuosi on alkanut kerrassaan loistavasti (jos miinustetaan se, että mälläsin autoni eilen kantapääopiston priimusoppilaalle varsin ominaiseen tyyliin....). Toivotan parasta mahdollista alkavaa vuotta 2015 kaikille. Tehkää tänä vuonna paljon sellaisia asioita, joista saatte hyvän mielen. 

Päivän oppi: Ei kannata ostaa kasapäin farkkuja sellaisessa kohtaa elämässä, kun ruokavalio koostuu kahdesta vadelmasta ja kahdesta desistä turkkilaista jogurttia. Seuraukset ovat väistämättömiä: Joko sinulla on hetken kuluttua kasa farkkuja, joihin et mahdu tai sitten vaihtoehtoisesti kuolet nälkään ja mahdut edelleenkin farkkuihisi loistavasti. Ehkä kuitenkin tuo ensimmäinen vaihtoehto... ps. Jos jostakin löytyy kahden vadelman ruokavaliolla eläviä, niin Casa Kantapäästä saa tulla noutamaan laiheliinifarkkuja ilmaiseksi...