Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

Pirjo J. (Ei varmistettu)
Vakituinen lukijasi, joka ihailee tarmokkuuttasi, itsetuntemustasi, rohkeuttasi ja kykyä kokea, tuntea ja kirjoittaa.
Hymyileoletupea
Voi miten tuo kommentti lämmitti sydäntäni! Kiitos huikean paljon ♡ Ihanaa, kun luet.
veerala (Ei varmistettu)
Moikka! Löysin blogisi eilen ja luin sen parilta istumalta läpi kokonaisuudessaan. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja kertoja asioista.. hyvistä asioista! Olet selvästikin ottanut selvää ja osaat kuunnella kehoasi. Mulla on samantyyppinen ruokavalio meneillään ja jotain hyviä juttuja täytyy lisäillä kunhan niitä löydän (asun ulkomailla ja täällä superfood/lisäravintohifistely ei ole vielä niin pitkällä kuin Suomessa. Ihanan aito blogi :) p.s. seuraan blogeja blogilistalla ja siellä vielä käytössä blogisi vanha nimi = blogia ei löydy
Hymyileoletupea
Oi kiitos Veerala! Aivan ihanaa, kun luet ♡ Ja kiva kuulla tuo sana "aito". Siihen haluan kirjoituksissani pyrkiä. Kertoa niistä omista sudenkuopista, mokailuista ja havainnoista. Tosi kivaa saada lukija ulkomailta. Ja kiitos vinkistä - täytyypä käydä muuttamassa tuo nimi blogilistalla. Mukavaa, kun luet. Käythän myös kommentoimassa ja kertomassa omia näkökulmiasi. Niitä kaipailen lukijoilta kovasti.
miukku (Ei varmistettu)
Ihan superia :) Sulla on ihana realistinen tyyli kirjoittaa. Jalat maassa ja itseä kuunnellen. Näitä on niin kiva lukea ja tänne eksyin instan kautta ihan sattumalta. Tuli sitten samalta istumalta luettua kaikki. Tsemppiä ihmiskokeeseen ja reeneihin!
Hymyileoletupea
Oih - kiitos Miukku! Kylläpä nyt pelastit päiväni. Superia, kun eksyit tänne :) Ihanaa kevään jatkoa ja toivottavasti eksyt tänne vielä uudelleenkin ;)