8 kirpparilöytöä (vintagea ja modernia)

Korona on vaikuttanut meidän kaikkien elämään niin pienillä kuin suurillakin tavoilla. Itselle yksi näistä pienimmistä asioista oli se että kirppareilla kiertely  ja nettikirppiksiltä ostaminen (jota harrastin lähes viikottain) täytyi lopettaa. Nyt kirppareiden taas auetessa ja liikkumisen vapautuessa olen ehtinyt tehdä lyhyessä ajassa yllättävän monta ostosta joita ajattelin nyt esitellä.

Pidän kovasti retroista asioista, ja tätä olen yrittänyt tuoda näkyville myös pukeutumisessani. Siksi olin iloinen kun onnistuin löytämään facesta ja Hakaniemen Uffista pari mekkoa ja pari paitaa. Tykkään erityisesti 60 ja 70-luvun tyylistä, mutta harmillisesti tämän aikakauden voimakas värimaailma ei mielestäni imartele kalpeaa olemustani erittäin hyvin, joten siksi tavoitteena onkin löytää samalla siluetilla olevia herkemmän värisiä vaatteita ja tämän sinisen mekon kanssa minua totisesti onnisti.

Mikä parasta tämä mekko sattui istumaan hyvin, jopa hartiat olivat oikean kokoiset.

Ja tämän väriasian mainittuani voin myös sanoa että joskus (kuten nyt) tulee minun myös ostettua voimakkaammankin värisiä vaatteita jos ne ovat muodoltaan ihania. Tässä 60-luvun mekossa eniten miellytti tämä vetoketju- yksityiskohta sekä sinisen, punaisen ja valkoisen väriyhdistelmä. Tämä tuntui niin Mad Menin tyyliltä että se oli pakko ostaa.

Löysin tosiaan myös pari paitaa. Tämä eka on ihanan romanttinen punaisilla palloilla. Harmillisesti se on kokonaan polyesteriä joten paitaa en voi käyttää ennen kuin talvella, sillä lämpimällä säällä se on liian tukahduttava.

Tämä paita ei itseasiassa ole kovin vanha mutta sekin käytettynä ostettu. Tässä H&M:n paidassa tykkäsin erityisesti mallista (kaulassa oleva nauhat saa solmittua rusetiksi) sekä kuvioinnista. Kuviointi ja sen värimaailma muistuttaa vähän 60-lukua.

Näiden 60-luvun vaatteiden kaveriksi halusin kovasti satula-laukun ja päädyin ostamaan facen marketplacesta tämän Michael Korsin Maxine laukun. Sen kanssa onnisti sillä hintaa sillä oli ”vain” 100e (uuteena päälle kolmesataa) ja sitä oli käytetty vain pari kertaa.

Sitten sisustukseen! Olen jo pidemmän ajan etsinyt olkkarin seinälle ryijyä ja tällä viikolla onnisti sillä minua lähellä oli tori.fi:ssä myynnissä tämä ihanan keltainen Kanarianlintu- ryijy ja alle satasella! Olkkarista kun löytyy kesät talvet muutakin keltaista niin tämä sopii sinne mainiosti.

Olin viikonloppuna Porvoossa päiväreissulla äitini kanssa ja mieleni teki ostaa jokin mukava matkamuistio. Bongasinkin yhdestä antiikki liikkeestä tämän Riihimäen lasin pala- maljakon ja ihastuin täysin. Tämä ilmeisesti ainakin myyjän mukaan on niitä harvinaisempia yhdistelmiä (kolmi palainen ja vihreä väri). Haluaisin ostaa sille kaveriksi vielä keltaisen kahden palan maljakon jos sellaisen löydän.

Viimeisenä makuuhuoneeseen löysin tori.fi:stä Finarten kivan abstraktin taulun kehyksineen kympillä!

Onko kukaan muu jo palanut kirpparimaailmaan ja mitä löytöjä te olette tehneet?

Kommentit (1)
  1. Tosi kivoja löytöjä <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *