Kesäloman kirppislöytöjä (vintage+retro)

Kuten monen muun, rakkain harrastukseni on kirppareilla kiertely. Tällä lomalla vierailin useammalla paikkakunnalla, tarkemmin Helsingissä, Oulussa, Sotkamossa, Kajaanissa ja Iisalmessa yhteensä  19 eri kirpputorilla (!) Matkaan noilta tarttuikin 15 esinettä/tavaraa. Annoin itselleni luvan retkahtaa useammin kuin normaalisti sillä koronakevään takia en ollut poikennut kirppareilla kertaakaan. Tässä löydökseni ja tietoa mistä ne ostin.

Peltipurkit

Peltipurkit on ehdottomasti yksi paheistani, ja tänä kesänä kotiin niitä löysi tiensä kolme kappaletta. Keltainen on Savoy-konvehti purkki, jonka ostin ensivisiitillä Helsingin Muija-liikkeestä. Se maksoi 12 euroa. Keskimmäinen Marimekon purkki löytyi Kajaanin tavarakirppiksellä (12euroa) ja Aarikan ruskea riemuraita purkki neljällä eurolla samalta kirppikseltä.

2kpl Marimekon räsymatto-kuvioiset tyynynpäälliset yht. 24e

Nämä löytyi Kajaanin Tavarakirppikseltä jossa on jatkuvasti myynnissä ihania jonkun itseompelemia Marimekon tekstiilejä.

Arabian Richard Lindhin SN-ruukut 3kpl 105 euroa

Selaillessa kirpputoriblogeja itkettää kun jotkut ovat vuosia sitten saaneet näitä kaunistuksia vain muutamilla euroilla.(mm. ihana Kirppisrakkautta) Jääneet ovat ne ajat sillä näitä kyllä viedään nyt kuin kuumille kiville. Ostin mustat ruukut lempi second hand liikkeestäni eli Helsingin Fasaanista/Second Handistä ja hintaa niillä olikin sitten vähän enemmän.Isompi maksoi 55 euroa ja pienin 25 euroa Mutta hyväkuntoisia ovat! Valkoinen taas löytyi Iisalmesta asti kirpputori AarreX:stä. Hintaa oli 25 euroa

Arabian Esteri Tomulan kasvilautaset 2kpl yht. 35e

Näidenkin hinta on tuntunut kipuvan pilviin viimeaikoina. Olen itselleni asettanut rajan että yli parilla kympillä näitä ei mukaani lähde ja olen pysynyt lupauksessa hyvin. Mustaherukka lautanen maksoi 20 euroa Fasaanissa ja Punaherukka 15 Oulun Sinisellä Pysäkillä.

Vintage kirjakaappi / vitriini 300e + kotiinkuljetus 25e

Kallein mutta ehdottomasti rakkain löytö. Tällaista kaappia olin etsinyt jo hyvän tovin. Alunperin minulla oli mielessä se Askon valmistama vanha vitriini mutta mieleni muuttui heti kun näin tämän kauniin yksilön tori.fissä sillä se on mielestäni paljon elegantimpi. Tämä on muuten hyvässä alkuperäisessä kunnossa tosin hyllyt on vaihdettu lasisiin. Mielestäni tämä oli kuitenkin hyvä ratkaisu sillä kokonaisilme on nyt kevyempi.

Ruotsalainen kuparista tehty kynttilänjalka / maljakko 4e

Heräteostos Vaalan ”Pänikkä ja Piironki” – second hand / sisustus kaupasta. En omista mitään kuparista sisustusesinettä joten minua viehätti ajatus tästä kynttilänjalasta.

Iittalan Kaj Franckin suunnittelemat kartio kynttilänjalat 2kpl yht. 8 euroa.

Toinen heräteostos sillä minulla ei ollut mitään himoja ostaa enää uusia kynttilänjalkoja mutta nämä viehättivät hintansa ja värinsä suhteen liikaa. Nämä näyttäisivät superkivoilta ikkunalaudalla itsenäisyyspäivänä.

Marimekon vanha käyttämätön hyllypaperirulla 1e

Äitini kuuluu vielä siihen sukupolveen joka päällystää kaikki keittiön hyllyt hyllypaperilla. Minua ei aiemmin ole kiinnostanut mutta tämä ihanan retro paperi sai muuttamaan mieleni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *