Kirppislöydöt – osa miljoonajayksi

Tämän kerran postaus on sitä tuttua kamaa eli aiheena on taas kirppislöydöt. Tällä viikolla kävin viidellä eri live-kirpputorilla ja kaksilla tori.fi tärskyillä. Mukaan valikoitui tosin ainoastaan neljä löytöä mutta sitäkin halutumpia.

Ensimmäisenä ovat nämä kaksi Tintti-sarjakuvalehteä, jotka löysin Töölön Helsinki Flea Market- kirppikseltä ja ne maksoivat vaan 2e/kpl. Myytävänä oli paljon muitakin Tintti kirjoja mutta en muista koskaan aiemmin lukeneeni näitä kahta joten siksi halusin juuri nämä. Seikkailukertomukset on vaan niin hauskoja ja Tintti on siitä oiva esimerkki.

Sain vihdoin ja viimein yhden ison projektin valmiiksi eli lähes kaikkien viherkasviruukkujen vaihdon. Tulin siihen tulokseen että kirjavat ja eriväriset ruukut eivät todellakaan tee sisustuksesta järin harmonista, joten päätin että kaikki kasvit (kahta lukuunottamatta) tulee vaihtaa joko mustaan tai valkoiseen ruukkuun. Tämä Arabian Richard Lindhin 16cm halkaisijaltaan oleva ruukku löytyi tori.fi kautta ja maksoin siitä muistaakseni 40 euroa.

Etualalla on tädiltäni saatu synttäri-/joululahja eli Iittalan tuikku joka sekin tosin kirpparilta löydetty!

Viikon halvin löytö oli tämä Siilitien 8-aisti kirpparilta löydetty purkki 1 eurolla. Se pääsi täydentämään keittiön purkkikokoelmaa ja sisäänsä se sai heti muutaman maustepussin.

Ja viimeisenä paras löytö eli nämä Aarikan Puisto-salaatinottimet. Näistä olin haaveillut jo pidempään mutta halusin odottaa että saisin ostettua nämä second handinä. Nämä löytyi tori.fistä käyttämättöminä alkuperäisessä paketissa 40 eurolla, kun uusina taas niistä saa pulittaa 50-60 euroa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *