Kirpputorilöydöt osa 6

Taas päästään katsomaan mitä netti- ja livelirppiksiltä on tullut ostettua!  Vaikka kirppisrintamalla onkin ollut hieman hiljaisempaa, koska olen pikemmin yrittänyt päästä turhasta tavarasta eroon ostamisen sijaan, niin ihan tyhjin käsin en ole säästynyt.

Olohuone on ollut ilman sohvapöytää jonkin aikaa, kyllästyttyäni vanhaan ikean vittsjö lasipöytään, joten sen lähdettyä uuteen kotiin, ostin tilalle käytettynä noin kilsan päästä kotoa ikean Svalsta sohvapöydän 20 eurolla. Musta sopii mielestäni paljon paremmin sisustukseen ja jalat komppaavat kivasti artekin pöytää ja jakkaroita. Ja mikä ihaninta se on puuta.

Pitkään etsinnässä ollut yhden kukan maljakko löytyi kuudella eurolla. Tämä kuparinen kannu on peräisin 50-luvulta.

Maustepurkkeja olen halunnut pitkään, ja nyt löysin neljällä eurolla tämän vihreän Riihimäen lasin talouspurkin. Se on just oikean kokoinen isolle maustepussin sisällölle ja näitä pitäsikin nyt löytää lisää. Myös ne pienet oikeiksi maustepurkeiksi tarkoitetut saman sarjan purkit on haussa.

Peltipurkkien keräily jatkuu. Tällä kertaa löysin kahville Stockmannin 125- juhlavuoden purkin 80-luvulta vain 3 eurolla. Huvitti kun olin poistamassa pohjasta myyntitarra ja sen alta paljastui kaksi edellista hintalappua joissa pohjimmaisessa hinta oli 7e ja keskimmäisessä 5e. Noilla hinnoilla olisin kyllä harkinnut ostamista kauemmin joten olin iloinen että löysin sen näin alennettuna.

Paras löytö viimeiseksi. Olen etsinyt tovin makkariin tyhjälle pitkälle seinälle julistetta tai taulua ja täydellinen kasviaiheinen opetustaulu löytyi tori.fi kautta 20 eurolla. Se sopii huoneen värimaailmaan just hyvin.

Joten siinä lyhyt lista kokonaisuudessaan. Mutta jottei jutusta tulisi liian tylsä, laitoin lopuksi vielä kuvia kirpparilta niistä kaikista ihanuuksista jotka järki esti minua ostamasta.

Tosiaan näitä Riihimäen lasin purkkeja olen himoinnut jo jonkin aikaa ja törmäsin reissulla useaan yksilöön. Koska en keksinyt mitä olisin noille isommille tehnyt en niitä ostanut ja ruskea väri ei oikein houkutellut yhtä paljon kuin tuo vihreä.

Kukkapurkki olisi lähtenyt mukaan mutta hintaa oli pari kymppiä vaikka kuten näkyy punainen väri on kyljessä kulunutta.

Ainoa kasari my little pony bongaus oli tämä Show Stable talli mutta se jäi hyllyyn koska se maksoi kaksikymppiä, ei sisältänyt ollenkaan mukaan kuuluvia esineitä, ja minulla ei ole sille kotona tilaa.

Olen ihastunut näihin sydän kuvioisiin astioihin mutta vielä en ole yhtään ostanut koska niille ei ole ollut tarvetta.

Tosin tämä purkki jäi ehkä hieman harmittamaan sillä tajusin vasta kotona että siihen voisi laittaa sipuleita ja sijoittaa sen liesituulettimen päälle niin kuin mummulla.

Nämä matkalaukut oli aivan ihania eikä hinnalla pilattuja. Yksi taisi esim. maksaa jotain 12 euroa.

Tämä halloween koriste aiheutti huvittuneisuutta minussa ja muissa shoppailijoissa. Luulin ensin että se oli naamari jolloin olisin varmasti ostanut sen mun ja kavereiden perinteiseen halloween viikonloppuun. Mutta koska se oli vain seinäkoriste se jäi odottamaan ostajaansa.

Tässä siis kirppistelyn antia tällä kertaa. Seuraava kirpputori-aiheinen juttu tuleekin olemaan vähän erilainen sillä ostosten sijaan keskityn esittelemään mitä kaikkea on tullut myytyä näiden parin viime viikon aikana sekä netti- että livekirppiksillä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *