Makuuhuoneen uudet sisustusratkaisut

Olkkarin esittelyn jälkeen on aika katsastaa mitä makuuhuoneesta löytyykään. Lähtöasetelmat eivät ole parhaat mahdolliset, sillä makkari on pitkä ja kapea ja hankalasti siinä on toisella pitkällä seinällä molemmissa päissä sisäänkäynnit. Toinen keittokomeroon (ja sitä kautta olkkariin) ja toinen ovi on eteiseen. Toisaalta vaatteeni löytyvät eteisen vaatekaapista joten sängyn lisäksi makkariin ei tarvitse mahtua kuin ainoastaan kaappi säilämään sekalaista tavaraa ja kukkapenkki kasveille.

Kaappi ja penkki ovat Ikean Stockholm sarjaa ja ne on ostettu sieltä uutena. Kuten mainitsin aiemmassa virheostokset-postauksessa nämä eivät ole mitkään lempparini makkariin, sillä pidän enemmän vintage ja retrosisustuksesta mutta koska ne on hyvin nätit ja en saa niitä minnekään muualle säilöön ne ovat toistaiseksi vielä täällä.

Alokasia ja vanha viltti pitävät penkillä toisilleen seuraa. Ruukku on ikeasta, kasvi Plantagenista ja viltti Askosta.

Lisää viherkasveja. Musta iso ruukku on Plantagneista, vihreä Ellokselta ja Iittalan nappula ruukku tuli ostettua äidiltä saaduilla nimpparirahoilla! Pala maljakko ja auringonkukka tuli tuliaisena tädiltä joka kävi toissaviikonloppuna kylässä. Kasvit on kaikki jälleen Plantagenista.

Tyynyjen päälliset on ommeltu Marimekon kasvio-kankaasta. Se löytyi outletin jämäpala-laarista joten tyynyt ovat halvat mutta myös ekologiset. Hintaa oli jotain neljä euroa yhteensä. Sängynpeite on tilattu Ellokselta.

Sänky on aika korkea joten halusin korkean pienen yöpöydän jolla pitää yöaikana vesilasia ja kännykkää. Löysin tori.fi kautta tämän vanhan baarijakkaran. Meinasin aluksi että maalaan siitä kulumat piiloon mutta itseasiassa tykkäänkin siitä enemmän kun se näyttää vanhalta. Mustavalkoraidallinen matto on Askosta. 

Ruukku ja kasvi molemmat löytyi Plantagenista.

Opetustaulu löytyi tori.fi kautta vain parilla kympillä. Löytö oli muutenkin täydellinen sillä se tuo makkariin hieman vintage-tyyliä ja sopii väreiltään ja aiheeltaan muuhun sisustukseen. Siis ainoat koriste-esineet täällä onkin just kasvit sekä kasviaiheiset tyynyt. Jopa kuvaushetkellä sängyssä oli ikean vanhat kasvioaiheiset lakanat.

Verho on Marimekon klassikko Kaivo-kangasta.

Loppujen lopuksi aika kasvipainoitteinen sisustus mutta mihinkä sitä kutsumuksestaan pääseee (olen siis koulutukseltani hortonomi)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *