Uusia kirpputorilöytöjä ja viikonlopun kuulumisia

Tämä elokuun toinen viikonloppu oli minulla varattuna kokonaan rentoutumiselle, sillä tarvitsin sitä kipeästi palautuakseni ensimmäisestä työviikosta a) 6 viikon loman jälkeen ja b) kokonaan uuden työn aloittamisen jälkeen. Kotiin en suinkaan jäänyt vaan perjantaina heti töiden jälkeen kävin noutamassa yhden tori.fi ostoksen ja lauantaina suuntasin kirpputorille!

Perjantaina nappasin mukaani alla kuvassa näkyvän keltaisen Riihimäen lasin Pala-maljakon. Vihreä minulla olikin entuudestaan mutta jokin näissä viehättää niin paljon että haluaisin vielä ainakin muutaman lisää. Mieluiten pari yksipalaista ja ainakin sinisen värisenä.

Tuo keltainen maljakko oli huippu kunnossa ja maksoin siitä mielestäni hyvän hinnan 35e. Vihreään tuhlasin kesällä Porvoossa 55 euroa ja sen jälkeen olen tietysti törmännyt siihen paljon halvempaan hintaan.

IMG_20200808_141325_736.jpg

Minulla on ollut jo pitkään haussa pienemmät snapsi-/liköörilasit ja viimein minua onnisti käydessäni Helsingin Fasaanissa / Helsingi Second-Handissä. Sieltä löytyi neljä kauniin sinistä pikkulasia hintaan 4e/kpl. Olisin ostanut näitä enemmän mutta nämä olivat ainoat tarjolla. En tiedä tulenko koskaan löytämään näitä lisää sillä nämä kuulema eivät ole kotimaista tuotantoa.

20200810_004040.jpg

Viimeisenä bongasin nämä Grapponian jälkiruokakulhot hintaan 13e/kpl. Jälkiruokakulhoja minulla ei ollut entuudestaan ollenkaan joten siksi annoin itselleni luvan näihin. Olisihan uutena ostetut kastehelmikipot (minulta löytyy tätä sarjaa tarjoiluastioina ja juomalaseina) maksaneet lähes yhtä paljon. Nämä myös olivat tori.fi ostos!

IMG_20200809_131028_064.jpg

Sunnuntai kuluikin sitten kokonaan kotona. Vietin ”leppoisat” kuusi tuntia siivoten ja järjestellen pientä yksiötäni ja esim. makuuhuoneen järjestys sai kyytiä. Sisustus on vielä makuuni hieman liian moderni/boheemi/väritön mutta tähän on tulossa muutos sillä tilasin etsystä ison värikkään julisteen ja uusi värikäs mattokin on kiikarissa. Jos raaskisin, myisin nuo ikean rottinkikalusteet eteenpäin ja ostaisin tilalle vanhan liinavaatekaapin ja sohvapöydän kukkapöydäksi, mutta ei vaan pysty.

20200810_004132.jpg

20200810_004209.jpg

Kommentit (1)
  1. Kun halpa kirppislöytö paljastuukin designiksi – akkablogi | Lily
    11.9.2020, 14:00

    […] kuukausi sitten tähän kirpputori-löytöjen esittely-postaukseen, kuinka olin ostanut kirpparilta nämä hienot, mutta […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *