Ah, se ihana(n kamala) raskausvartalo!

Kasvukäyrillä

Törmäsin Iltalehden sivuilla tähän kuvaan raskaana olevasta Kim Kardashianista, ja siis vau! Uskomatonta miten joku voi näyttää noin upealta, vaikka selkeästi lisämuhkeutta on tullut muuallekin kuin mahaan. Kuvat sai minut muistelemaan omaa raskausaikaa ja sitä vartaloa, jonka S minulle yhdeksäksi kuukaudeksi muokkasi. Ja niitä 27 kiloa, jotka tulivat "siinä sivussa". Siitä oli muuten glamour ja hehkuminen kaukana.

Kim Kardashian (Kuva: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013050516979204_vi.shtml)

Omani näytti kutakuinkin tältä:

Yhden kerran. Ystäväni häissä, joissa toimin kaasona.

Loput neljä kuukautta (joina vatsa oli havaittavissa), se näytti tältä:

 

Niin ja sitten loppujen lopuksi tältä:

Ai ei ole Kim? 

 

Kaksi asiaa sanottavana: Go Kim! Ja tämän jälkeen voi olla tyytyväinen joka ikiseen kohtaan omassa kropaassaan, mukisematta, viitaten Lilyn toimituksen Päivän haaste: kehu kroppaasi -juttuun.

 

Kuinka arvokkaasti sinä onnistuit kantamaan raskauskilosi? Olitko Kim vai menikö plussakäyrille?

 

PS. Jotenkin sitä massua on silti ikävä.

 

Kommentit

Kippuralla

itse jäin aika pieneksi, tai sitten turposin tasaisesti jokapuolelle :D kolmesti mulle on sanottu että ei noin isoa vauvaa ole voinut sun mahasta syntyä (3.7kg, 3.7kg ja 4.5kg)

noin hehkeä ei kyllä oma pärstä ollut, ekana hormonit saa kasvot punoittamaan poskista+nenästä, ja niitä ei saa edes meikattua piiloon. yhdet häät ja parit synttärit oli, muuta hiihtelin kotona hameessa ja topissa ja villasukissa.

SS (Ei varmistettu) http://hyvavoittaa.blogspot.fi/

Hehkeä Kim! ja siinä alla E hehkeänä. Uhkean muhkea Kim on kasvoista ihan entisellään, vaikka onkin muualle kroppaa saanut naisellista raskauspyöreyttä :) Itsevarman naisen ei tarvitse kroppaansa - raskaana tai ei - haalareihin ja kaapuihin verhota.

Itsellä painonnousu pysynyt maltillisena (vielä), mutta eiköhän tyttö kesän mittaan paisu palloksi. Vielä on mistä valita, mitä pukeutumiseen tulee - vaikka verkkarit toimittavat jo nyt parhaan ystävän virkaa.

MinEna
Kasvukäyrillä

Musta tuli kyllä valtava, vaikka neiti ei painanutkaan kuin 3,25kg syntyessään, mutta mä annoinkin itselleni luvan lihoa, ja kipeiden supisteluiden ja selkäkivun takia liikkuminen oli tosi vähäistä. Jos uusintakierros joskus tulisi, tekisin moooonta asiaa toisin.

SS: verkkarit on ihan aliarvostettu vaate ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.